♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Arkadaşlar gta 5 konusunu çok uzattım biliyorum ama şuna bir bakmanızı isteyeceğim önceki gta 5 konusunda 23 saat kalmıştı şimdi ise
Gece 2 ile Sabah 8 arası AKN kalkıyor dosttum normal hızında indirebilirsiniz.
Altyazılı 4kögrendiğim iyi oldu![]()
Knk Özelden Yandex At Yararlanakbaşladım bile olum![]()
olum ayıp ayıp neler yazıyorsun sen öyleKnk Özelden Yandex At YararlanakYaradan Sormicak mı
Postlar Karıştı QWolum ayıp ayıp neler yazıyorsun sen öyle![]()
eyw laGece 2 ile Sabah 8 arası AKN kalkıyor dosttum normal hızında indirebilirsiniz.
İyi kullanmalareyw laönemli bigi
Hocam tatile gittik 1 günlük geldiğimde elektirik felan gitmiş pc nin sarj bitmiş 5gb si kalmışo 7 gün sonra yüklenir
Gta 5 kaldırır mı diye bir konum var profilimden bul orada paylaştım pc nin özellikleriniqnq sistem özelliklerini atsana pcnin
laptopmu kulanıyon kulanıyosan bitanede bana yolaHocam tatile gittik 1 günlük geldiğimde elektirik felan gitmiş pc nin sarj bitmiş 5gb si kalmış
Gta 5 kaldırır mı diye bir konum var profilimden bul orada paylaştım pc nin özelliklerini
Kullandığım pc den ben bile memnun değilim gta 5 i kaldırıyor cs go yu kaldırmıyorlaptopmu kulanıyon kulanıyosan bitanede bana yola
bizim pc zulada kasıyor csgo kasmıyor değişik ?Kullandığım pc den ben bile memnun değilim gta 5 i kaldırıyor cs go yu kaldırmıyor![]()
:dHocam tatile gittik 1 günlük geldiğimde elektirik felan gitmiş pc nin sarj bitmiş 5gb si kalmış
Gta 5 kaldırır mı diye bir konum var profilimden bul orada paylaştım pc nin özelliklerini