İnternet üzerinden nasıl para kazanabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun

NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
internet üzerinden ticaret yapabilrsin al sat gibi mesela

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun

NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
Hocam fiver, bionluk gibi freelancer siteleri üzerinden tutturabilirsen güzel paralar dönüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka ps den felan iyi anlıyosan onu yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bionluk gibi free lanceeleman arayan siteler var.
ama tavsiyem yabancı bi sitede freelancer olarak çalış (tabii yabancı dilin yoksa sıkıntı) ziira yabancı sitelerde çalışmak bi tık daha fazla para kazandırır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aman diyim para kazanıcam diye anket sitelerine girmeyin paranızı vermezler bide bilgilerinizi çalar giderler

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
hesap al sat

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
editörlüğün biraz üst düzey ise youtuberlar ile iletişime geçeblirsin elbet birinin ihtiyacı vardır

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tiktokta birçok edit videosu paylaşıp yükselen var bu alana yönelebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yazılım sektöründen para kazanılabilir günümüz de ki en yaygın diller ( Python , C# , C++ , Java vb. )

Sosyal medya üzerinden para kazanılabilir ( İnstagram , Tiktok üzerinden içerik oluşturarak veya kurumsal bir şirketin içeriklerini oluşturarak )

Tecrübe sahibi olduğun yetenekli olduğun birşeyi uzaktan eğitim vesilesi ile satarak ( Fitness antrenörü mesela uzaktan eğitim yolu ile beslenme antreman programı oluşturarak sana yolluyor ve sende karşılığında para veriyorsun , aynı şey eğitim için de geçerli mesela Udemy bunun için derya deniz )

Kısaca daha eklenebilir ve internetten para kazanmak artık çok ama çok kolay hemde aşırı kolay.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Freelance işlere bak dostum yapabildiğin varsa yap.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede

Oyun gruplarına girip örnek bir edit yaprak bence müşteri bulabilirsin

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sitede adminlerin paylaştığı para kazanma yöntemleri mevcut, onlara da bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yayın açıp yada grawtopya denilen bir oyun var onu oynayarak

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Memorynin blog bölümünde var birçok konu bakıp fikir sahibi olabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
sosyal medya kitlen varsa dropshipping gir yoksa crypto ama riskli iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...