internet üzerinden ticaret yapabilrsin al sat gibi meselaİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
Hocam fiver, bionluk gibi freelancer siteleri üzerinden tutturabilirsen güzel paralar dönüyor.İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede açığım
İnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun
NOT: Video kurgu edit photoshop vs işlerinden anlıyorum bu alanda olursa daha iyi olur diğer fikirlerede
Oyun gruplarına girip örnek bir edit yaprak bence müşteri bulabilirsinİnternette böyle sabahtan akşama kadar çalışıp nasıl para kazanabilirim memur olup 8-5 çalışmak istemiyorum milyonlarca freelancer var ama nerden başlayacağımı bilmiyorum siteler yabancı filan en azından pc parası biriktirmek istiyorum 7-24 çalışırım yeterki evden olsun