Come here and let me show you
Uzman Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi, normalde internetim gayet stabil olmasına rağmen bilgisayarı internete bağladığım anda 1mbps download gibi saçma değerler almaya başlıyorum. Bilgisayarım masaüstü ve wifi adaptörü kullanıyorum. Bu dediklerimi test etmek için speedtest sırasında bilgisayarımın internet bağlantısını kestim ve internet bir anda artışa geçti (ekte). Oyunlarda 800 pingin altına düşemiyorum bu sorundan dolayı.
Notlar veya denediğim çözümler:
Ek:
Yuvarlak içine aldığım kısımda bilgisayarın bağlantısını kesiyorum ve görebileceğiniz üzere internet anında düzelmeye başlıyor. Speedtest farklı bir cihazdan yapıldı.
Bu konuda ne yapmalıyım? Şimdiden gerçekten cevap veren kişilere teşekkür ederim.
Uyarı: Lütfen "bu sorun bendede var çözümü bilen varsa söylesin" veya "bilmiyorum" tarzı yorumlar yazmayın VEYA hali hazırda uyguladığım çözümleri söylemeyin. Bunlar gibi veya benzerleri yorumları/cevapları raporlayacağım.
Notlar veya denediğim çözümler:
- Malwarebytes v.b programlarla bilgisayarımı taratmak.
- Arkada hiçbir programın internet yemediğinden emin olmak.
- Driverları kontrol etmek.
- Wifi adaptörünü farklı bir USB slotuna takmak.
- DNS değiştirmek.
- Evde sadece 3 telefon bağlı. Tek bilgisayar var o da bende.
- Ethernet kablosu takamıyorum maalesef bilgisayarın olduğu pozisyon ona pek müsait değil.
Ek:
Yuvarlak içine aldığım kısımda bilgisayarın bağlantısını kesiyorum ve görebileceğiniz üzere internet anında düzelmeye başlıyor. Speedtest farklı bir cihazdan yapıldı.
Bu konuda ne yapmalıyım? Şimdiden gerçekten cevap veren kişilere teşekkür ederim.
Uyarı: Lütfen "bu sorun bendede var çözümü bilen varsa söylesin" veya "bilmiyorum" tarzı yorumlar yazmayın VEYA hali hazırda uyguladığım çözümleri söylemeyin. Bunlar gibi veya benzerleri yorumları/cevapları raporlayacağım.
Moderatörün son düzenlenenleri: