İnterneti Yönlendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba geforce now kullanıyorum kullananlar bilir ki baya internet isteyen bir şey ben de bu yüzden uygulama veya yöntem gibi bir şey arıyorum o yüzden de konu açmaya karar verdim. Aradığım şey mesela bütün uygulamaların her şeyin interneti kesilecek ve sadece geforce now adlı uygulamaya yönlendirecek. Konu hakkın da bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla öyle birşey yok ama kullanmadığın şeyleri kapatarak yapabilirsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
var güzel çalışıyor kullanabilirsin internette nasıl kullanabileceğine dair videolarda var

Üye
3 HİZMET YILI
Aga şimdi görev yöneticisinden başlangıç kısmından kullanmadıklarını kapatabilirsin. bu pc'yi açtığında uygulama açılmasını engelliyor belki internet yiyen bir uygulama varsa başlangıçta kapatır.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
  • Windows 10’da Başlangıç Programlarını Devre Dışı Bırakma
  • Ctrl + Alt + Delete tuşlarına aynı anda basarak görev yöneticisini açın
  • Görev yöneticisinden “Başlangıç Bölümüne Tıklayın”
  • Buradan kapatmak stediğiniz programın üzerine sağ tıklayın.
  • Ardından devre ışı bırak seçeneğine tıklayın.
  • Adımları izledikten sonra arka planda çalışan uygulamaları sorunsuz bir şekilde kapatabilirsiniz.
  • Arka planda çalışan uygulamaları bu şekilde kapatabilirsiniz. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığınızda uygulamalar yeniden arka plan çalışmaya devam eder. Uygulamaları tamamen kapatmak için başlangıç programlarını devre dışı bırakmanız gerekiyor.
  • Windows 10’da Başlangıç Programlarını Devre Dışı Bırakma
  • Ctrl + Alt + Delete tuşlarına aynı anda basarak görev yöneticisini açın
  • Görev yöneticisinden “Başlangıç Bölümüne Tıklayın”
Arka planda internet kullanan ve işinize yaramayan programları kapatın veya kaldırın.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba geforce now kullanıyorum kullananlar bilir ki baya internet isteyen bir şey ben de bu yüzden uygulama veya yöntem gibi bir şey arıyorum o yüzden de konu açmaya karar verdim. Aradığım şey mesela bütün uygulamaların her şeyin interneti kesilecek ve sadece geforce now adlı uygulamaya yönlendirecek. Konu hakkın da bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
görev yöneticisinden diğer internet kulanan uygulamaları kapatabilrsin dostum

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arkada açık olan her şeyi kapatmanızı öneririm steamdan tutun her şeyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
netlimiter deneyebilirsin umarım işine yarar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
görev yöneticisinden başlangıçta internet yiyen uygulamaları kapat bide görev yöneticisinden arka planda çalışan uygulamaları kontrol edip istemediktelrini kapat

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ethernet kablosuyla bilgisayara bağlıysan yönetici sitesinden WPS yi kapatarak sadece kendine internet alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
selfish uygulaması var, modeme bağlı diğer cihazların internet hızını kısıtlayıp internetten daha iyi verim alabiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Netlimiter ile bütün sorunların ortadan kaldırabilirsin inttertte nasıl kullanacağını öğrenebilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...