Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternetim iyi derecede fakat ping sorunu yaşıyorum
8 mbps yüksek hızlı bir internet değildir. Zaten ordada gösterdiği gibi minimum 50 ms alıcaksınız. Ping durumu internetinden gücünden çok konumunuzu ilgilendirir. 5 mbps internetiniz olsun ama sunucunun yanında olun veya 100 mbps internetiniz olsun sunucudan çok uzaklaşın 5mbps internette daha az ping alırsınız. İnternetinizi 20mbps bir internetle değiştirmeyi deneyebilirsiniz veya turk telekomlu değilseniz turk telekomda geçmeyi deneyebilirsiniz. İyi forumlar
İnternetine Nasıl Bağlandığında Önemli Ben Eskiden Wifi İle Bağlanıyordum Ama Güçlendirici Vardı Gene Vasat Sonuçlar Alıyordum Alt Yapı Olmasına Rağmen Ethernet Çektim Önceki Sonuçlarıma Göre Kat Kat İyi Oldu Kabloyla Çekmende Fayda Var
Yukardaki arkadaşlarımın yazdığının dışında evdeki dsl portuna baktırt derim bağlantıları hatalı yapılmış olabilir başıma geldi benim de 2 internet sağlayıcısı değiştirdim en sonunda ttnet eve adam yolladı o şeklilde düzelttik.
modem arayüzünde QoS trafik sınırlama olayı varsa modeme bağlananlara özel download upload hızı verebilirsin bende önceden çok ping sorunu yaşıyordum 16mbit internetim var 4 mbitini evdeki cihazlara dağıttım 12 mbitini kendim pc ye bağladım o günden bu yana çok nadir ping sorunlarım oldu bu konuyla ilgili araştırma yapabilirsin.
iyi forumlar.