İnternetim sürekli kesiliyor sebebi ne olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kablo ile bağlınıyorsun kablosuz mu? kablo ile bağlanıyorsan temmassızlık ediyor olabilir, kablosuzsa internet sağlayıcını ara

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka ttnet kullanıyorsan benimde kesiliyor ama nasıl düzeldi desen birazcık masraflı eve internetten hizmetçi aldım yani firma ile anlaşarak duzelttirdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kullandınız hostinde bağlantılar ani kesilme yaşayabilir önerim vodafone kullanmayın genelde o markada kesinti yaşanır

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kablolar yanmış olabilir veya modemde arıza olabilir şu sıralar internet hızım çok düşük benimde eskiden 29 download hızı alıyorken şimdi 12 alıyorum müşteri hizmetini arayınca yoğunluktan diyolar altyapı çok kötü

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ara sağlayıcını gelsin evine kontrol etsin. o kadar para veriyoruz söylediğiniz gibi hizmet etmiyorsunuz falan dersin.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tahmini sebepler ;

- İç tesisat ile ilgili bir sorun.

- Modemle ilgili bir sorun.

- Yoğunluk sebebiyle bölgesel yoğun kullanımdan kaynaklı problemler. (İnternet servis sağlayıcıları başta Turknet olmak üzere kapasitelerini her bölgede genişletmeye başladılar.)

Bunlara ek olarak Türk Telekom kullanıyorsanız onun için bir tahminim olamaz çünkü TT tabiri caizse cenabet interneti sağlıyor. İnsanları soydukları yetmedi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kardesım su olabılır 1.pc de ınternet baglantını otomatık baglantı yap. eger yapmnazsan sureklı kesılıe elle baglarsın ve ınternette sorun var zanedersın.2 de hatında bır sıkıntı vardır. baglantı noktalatrını sokup tekraradan aynı rtengı nrengıne baglıycan cunkku ooksıtlenmıs olabılır

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
modem cok ısınıor olabılır ! + alt yapı sorunun olabilir--- müşteri temsilcini aramanı onerırım dusuk hızlı int kullanmıorsan eger normalın altında ise hızın musterı temsılcısı sart

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam aynı sıkıntıyı bende sürekli yaşıyordum, altyapımın hiç iyi olmadığı bir yerde yaşıyorum. Oysaki internet kullanımı çok fazla olan bir bölge. Olay şu ki, belli saatlerde insanlar internete çok yüklendiği için, portlar doluyor ve bu nedenden dolayı internetiniz kesiliyor. Pandemi bitene kadar maalesef ki böyle.

Üye
5 HİZMET YILI
covid kaynaklı olma durumu söz konusu ayrıca yerel bağlantılarda sıkıntılar mevcut durumda şuaralar

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
internet firmanız hangisi bide herkes evde olduğu için altyapıda da sorun olabilir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ev içi tesisatına baktır sorun yoksa servis sağlayıcındadır problem.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Telefondan mı bilgisayardan mı kesinti var? Telefondansa bazen güncellemeler eksik olduğundan veya donanımsal arızalardan olabiliyor kapatıp aç telefonu bazen hızlanıyor. Diğer türlü direk internette sıkıntı varsa hangi sağlayıcıyı kullandığına göre vb değişir bide artık sinyal güçlendirici satın alın diye de kötüleştirebildiklerini düşünüyorum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kullandığın İnternetin Bir Bakımı Bir Testi Bir Çalışması Olabilir Yada Toplu Bir Kesilme Oluyordur Hep Müşteri Hizmetlerinden Bilgi Alabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
modemın yanında ufak bi düğme var orası ya takılı kalmsıtır veya arkasındaki beyaz veya gri kaplo varsa onları değistir

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Küçük ilde yaşadığım için sürekli kablolu internetimde de sorun oluyordu. Ayda en az birkaç kez müşteri hizmetlerini aramadan olmuyor. Dış kablolarında sorun olabilir, modemine gelen değil; evin dışında da bağlantı hattı oluyor. Bizim bir kere dış kablolardan sorun olmuştu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Modemin adaptöründeki voltaj değeri ile modemin arkasında yazan voltaj değeri aynımı ? Ilk başta ona bak.
Bendede aynı sorun vardı modem 12volt ama adaptör 9volt muş, adaptörü değiştirip 12volta çikardım düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...