Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka ttnet kullanıyorsan benimde kesiliyor ama nasıl düzeldi desen birazcık masraflı eve internetten hizmetçi aldım yani firma ile anlaşarak duzelttirdim
kablolar yanmış olabilir veya modemde arıza olabilir şu sıralar internet hızım çok düşük benimde eskiden 29 download hızı alıyorken şimdi 12 alıyorum müşteri hizmetini arayınca yoğunluktan diyolar altyapı çok kötü
- Yoğunluk sebebiyle bölgesel yoğun kullanımdan kaynaklı problemler. (İnternet servis sağlayıcıları başta Turknet olmak üzere kapasitelerini her bölgede genişletmeye başladılar.)
Bunlara ek olarak Türk Telekom kullanıyorsanız onun için bir tahminim olamaz çünkü TT tabiri caizse cenabet interneti sağlıyor. İnsanları soydukları yetmedi.
kardesım su olabılır 1.pc de ınternet baglantını otomatık baglantı yap. eger yapmnazsan sureklı kesılıe elle baglarsın ve ınternette sorun var zanedersın.2 de hatında bır sıkıntı vardır. baglantı noktalatrını sokup tekraradan aynı rtengı nrengıne baglıycan cunkku ooksıtlenmıs olabılır
modem cok ısınıor olabılır ! + alt yapı sorunun olabilir--- müşteri temsilcini aramanı onerırım dusuk hızlı int kullanmıorsan eger normalın altında ise hızın musterı temsılcısı sart
Hocam aynı sıkıntıyı bende sürekli yaşıyordum, altyapımın hiç iyi olmadığı bir yerde yaşıyorum. Oysaki internet kullanımı çok fazla olan bir bölge. Olay şu ki, belli saatlerde insanlar internete çok yüklendiği için, portlar doluyor ve bu nedenden dolayı internetiniz kesiliyor. Pandemi bitene kadar maalesef ki böyle.
Telefondan mı bilgisayardan mı kesinti var? Telefondansa bazen güncellemeler eksik olduğundan veya donanımsal arızalardan olabiliyor kapatıp aç telefonu bazen hızlanıyor. Diğer türlü direk internette sıkıntı varsa hangi sağlayıcıyı kullandığına göre vb değişir bide artık sinyal güçlendirici satın alın diye de kötüleştirebildiklerini düşünüyorum
Küçük ilde yaşadığım için sürekli kablolu internetimde de sorun oluyordu. Ayda en az birkaç kez müşteri hizmetlerini aramadan olmuyor. Dış kablolarında sorun olabilir, modemine gelen değil; evin dışında da bağlantı hattı oluyor. Bizim bir kere dış kablolardan sorun olmuştu.
Modemin adaptöründeki voltaj değeri ile modemin arkasında yazan voltaj değeri aynımı ? Ilk başta ona bak.
Bendede aynı sorun vardı modem 12volt ama adaptör 9volt muş, adaptörü değiştirip 12volta çikardım düzeldi.