İnternetimi değiştiricem ama alt yapı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İnternetimi değiştirmek istiyorum fakat altyapım desteklemiyor değiştirmek istersem ne kadar süer beklemem ve ne kadar para ödemem gerekiyor?

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşım, sorunuzu anlamadım, ama ucuz bir 20mb internet bulabileceğinizi düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer oraya alt yapı çektirmek istiyorsan paran biraz gider ama başka sağlayıcılarada bakabilirsin altyapısı olan veya fiber çektirmezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer altyapı hiç yoksa sancılı bir süreç olacaktır eğer türktelekom başvuru yaparsan ve altyapı olmadığını belirtirsen ki kendileri de görebilirler işler hızlanır ama superbox da kullanabilirsin altyapı gerektirmiyor

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
altı yapı çektirmen zor olur .s

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynı sorunu ben de yaşıyorum vodafone kullanıyorum 17megabit internetim var turkneti aradık altyapı yok turktelekom çalışyor altyapılar için sonra bir daha arayın dediler ama olcak gibi değil idare ediyoruz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
değiştir kardeşim bnm net te yawaş bende değiştiricem netimi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I also net work change and high speed connection use no packet loss and no lag

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
internetinin abonelik taahhütü ne kadardı kardeşim onuda söylemen lazım ona göre birşey söyleyelim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu alt yapı sorunları genelde hep olıuyor bellı bır cevrede sayılar var onlar doludur yada cogunlukla derler bınanızda alt yapınız yok dıe bu sorun cozulemıyor hıcbır sekılde

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Altyapını türknet gibi bir site üzerinden sorgulat
Kapına kadar gelen internette altyapı yoksa telefon hattından sana max 16 mbps vermek zorundadır altyapı olmasa da telefon üzerinden internet verebilir

Üye
5 HİZMET YILI
Alt yapı olayı çok zor hemen olacak bir şey değil aylarca beklemek zorunda kalıyorsun kimse anında ilgilenmiyor. Aynı sorunu ben de yaşadım bir sürü yere gittim, sordum, soruşturdum fakat işlemimi bir türlü yaptıramadım sonunda alt yapı gerektirmeyen internet sağlayıcı kaynaklar var (superbox tarzı) ondan aldım gayet memnunum ve iyi ilgileniyorlar başvurumdan bir gün sonra gelip sorunsuz bir şekilde internetimi kurdular ve her desteğe ihtiyacım olduğunda yardımcı oldular. Öneririm, deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var reklamlarda 16 mb hıza varan altyapı yazıyor ama yalan 8 mblik sözleşmem var aldığım hız en fazla 4 megabit (süperonline)
işin komiği bu kadar yalanlarla insanları keriz yerine koyup sövüşlüyorlar ama gidip şikayet ettiğinde hiçbir yaptırımı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum ben superonline ile konustum bizdede altyapı yok max 16mbit destekliyor sadece 2020 senesinde oturduğum adres ile ilgili bir planları olmadıkları bilgisine sahipler bunu en net türk telekom il müdürlükleri var oraları arayarak ulaşabilirsin o da ulaşabilirsen tabi :D arkadaşın dediği gibi çok sancılı bir süreç pc var oyun indirmeye kalkıyorum günlerimi alıyor :D
Alt yapı olayı çok zor hemen olacak bir şey değil aylarca beklemek zorunda kalıyorsun kimse anında ilgilenmiyor. Aynı sorunu ben de yaşadım bir sürü yere gittim, sordum, soruşturdum fakat işlemimi bir türlü yaptıramadım sonunda alt yapı gerektirmeyen internet sağlayıcı kaynaklar var (superbox tarzı) ondan aldım gayet memnunum ve iyi ilgileniyorlar başvurumdan bir gün sonra gelip sorunsuz bir şekilde internetimi kurdular ve her desteğe ihtiyacım olduğunda yardımcı oldular. Öneririm, deneyebilirsin.
sağlayıcıyıda söyleseydin bari dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
alt yapısız internet sevisleri var. Onları araştırmanı öneririm

Lord but not Saviour
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu konuda şöyle farklı bir seçenek sunayım sizlere; eğerki yaşadığınız mahallede veya sokakta hiç veya özellikle istediğiniz bir markanın altyapısı yok ise
ve mahallenizde yada sokağınızda bu markaya geçmeyi arzulayan tek kişi siz değilseniz, imza toplayabilirsiniz. Tam bilmiyorum ama belli bir sayıyı geçince ilgileniyorlar.
Buna Türktelekom dahil değil, onlar sanırım mecburlar. Benzer bir şeyi bir arkadaşım 3 sene önce kendi mahallesine Superonline hattı çektirmek için yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...