Alt yapı hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fibeer aldım 90 pimhle csgo oynuyorum harbiden anlamadm çözüm ne türk telekom kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Türk telekom pişmanlık aga minelicom onerırım

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
türk telekom bende de var böyle bi rezalet internet olamaz 10tl olsa bile kullanmayın kullandırtmayın

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Alt yapı için para almiyolar diye biliyorum bizde site yöneticisi vermişti ve 3 ay içinde gelmişti dilekçeyi müşteri hizmetlerine sorabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
TT kulllanmayin

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
türk telekomdan çıkın çöp internet

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Altyapı için sanırım almıyorlar fakat kurulum için belli bir miktar alıyorlar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle şunu açıklayayım,

TürkNet, evlere gelen altyapı olayında Türk Telekom'un ortak alt yapısını kullanır genellikle, bu bölgelere göre de değişim sağlar. Yani bunu görevlilerle konuşup bilgi alabilirsin.

Öncelikle ne kadar internet aldığın önemli, 8 mbps internet alırsan tabiki kötü olur fakat ucuz olur. Fakat 50-60 mbps alırsan pahalı olur fakat internetin çok iyi olur. Şu aralar türk telekom zaten bu kampanyaları sürekli yapıyor, daha ucuza gelmesi için. Türk telekom'a gidip sana çıkan kampanyalara bakabilirsin.

Şahsen kendim 24 mbps e kadar internet alıyorum Türk Telekom'dan. Şu ana kadar bazı altyapı sorunları hariç yavaşlama görmedim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Alt yapı için sadece 1 kişinin dilekçe vermesi ile gerçekleşmiyor. fiber alt yapısı için çok kişinin dilekçe vermesi gerekir

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla alt yapı için dilekçe vermenden ücret almıyorlar. Evin müstakil ise zaten çekmiyorlar mahalle sakinleri ile anlaşıp imza toplayıp muhtara danışabilirsin diye biliyorum muhtar gerekli başvuruyu yapıyor. Site veya apartman da oturuyorsan apartman yöneticisi ile görüşüp tekrar imza toplamanız gerekiyor. TT 'de alt yapı çalışma alanlarına bakıp geri dönüş yapıyorlar. Kalabalık değil iseniz mahallenize alt yapı gelmesi çok uzun sürer. Kendimden biliyorum :/

Üye
3 HİZMET YILI
Türknete geçmen iyi olmuş hem internet konusunda sıkıntı çekmezsin hemde süperi var süpernet kullanmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
turknetın sıtesınde kac mbps alacagınız gorunuyor kac mbps gosterıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dilekçe yazabilrsin ücret yok ama 1 kişi ile olmuyor o semte oturan bir kaç kişinin yazması lazım altyapısız da çok verim alamazsın

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Altyapı tek kişiyle olcak birşey değil toplu bir şekilde dilekçe verirsen ordaki ev sakinleriyle işe yarayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Alt yapı için bir ödeme yapmıyorsun sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...