Alt yapı hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
türknetin sitesinden alt yapının ne kadar desteklediğnii öğrenebilirsin veya alt yapı çalışmaları için talep oluşturabilirsin bu senin en doğal hakkın bir internet kullanıcısısın ve ücret ödüyorsun extra olarak türknet kullanmanı tavsiye ederim hiç bir türlü pişman olmazsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
turk telekom altyapısı oldugu ıcın turknet e gecmen sorun olucak cunku bir arıza oldugunda ilgilenmiyorlar. ben yaşadım ve telekoma geçtim

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
alt yapı için en az 5 kişinin dilekçe vermesi lazım herhangi bir ücret almazlar olduğun yer kalabalıksa

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İyi yapmissin. Memnunsundur umarım
ya hocam her iyi şeyin bi eksiği illaki olur zaten de türknet de iletişim biraz problemli müşteri hizmetleriyle cat kapı konuşamıyorsunuz arıza kaydı oluşturunca onlar sizi arıyor bide son zamanlarda internete giriş yapamıyorum olmuyodu eskiden arıza kaydı actık bakalım görecez ama hız olarak memnunum hicbir sıkıntı yok

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
ya hocam her iyi şeyin bi eksiği illaki olur zaten de türknet de iletişim biraz problemli müşteri hizmetleriyle cat kapı konuşamıyorsunuz arıza kaydı oluşturunca onlar sizi arıyor bide son zamanlarda internete giriş yapamıyorum olmuyodu eskiden arıza kaydı actık bakalım görecez ama hız olarak memnunum hicbir sıkıntı yok
Turktelekom altyapisindan dolayidir o kronik sorunlar. Benimde başıma geliyor ayda 1 kesin geliyor hem de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...