- Konuyu başlatan
Süper Üye
hocam siz yazana kadar ben turknet e gectim zatenPara almazlar ama sadece 1 kisinin istegiyle olmaz. O cevreden 7 8 daire falan dilekce vermeniz gerekiyor.
hocam siz yazana kadar ben turknet e gectim zatenPara almazlar ama sadece 1 kisinin istegiyle olmaz. O cevreden 7 8 daire falan dilekce vermeniz gerekiyor.
İyi yapmissin. Memnunsundur umarımhocam siz yazana kadar ben turknet e gectim zaten![]()
millenicom çöp turk net çok daha iyiTürk telekom pişmanlık aga minelicom onerırım
ya hocam her iyi şeyin bi eksiği illaki olur zaten de türknet de iletişim biraz problemli müşteri hizmetleriyle cat kapı konuşamıyorsunuz arıza kaydı oluşturunca onlar sizi arıyor bide son zamanlarda internete giriş yapamıyorum olmuyodu eskiden arıza kaydı actık bakalım görecez ama hız olarak memnunum hicbir sıkıntı yokİyi yapmissin. Memnunsundur umarım
Turktelekom altyapisindan dolayidir o kronik sorunlar. Benimde başıma geliyor ayda 1 kesin geliyor hem de.ya hocam her iyi şeyin bi eksiği illaki olur zaten de türknet de iletişim biraz problemli müşteri hizmetleriyle cat kapı konuşamıyorsunuz arıza kaydı oluşturunca onlar sizi arıyor bide son zamanlarda internete giriş yapamıyorum olmuyodu eskiden arıza kaydı actık bakalım görecez ama hız olarak memnunum hicbir sıkıntı yok