Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet soru açık ve net. internette baktım fazla güvenilir şeyler yazmıyordu. virüsle falan uğraşmak istemiyorum. güvenli düzgün bir yoldan nasıl hızlandırabilirim ?
İnternetini kablolu kullanabilirsin. Modemini değiştirebilirsin. Wifiye bağlı olan kişi sayısını azaltabilirsi veya kablolu bağlıysan ayarlardan wifiyle bağlı olanları sınırlandırabilirsin.
Hızlandıramazsın.Tarifendeki neyse o malesefki.Ama eğer wifi ile bağlanıyorsan kabloluya geçebilirsin.İnternettede boş boş videolar var hiçbiri beş para etmez.
Satın aldığın mbitin üstüne çıkabileceğini sanmıyorum ama en verimli hız için ethernet kablosuyla interneti kullanmanı öneririrm (Bilgisayar için)
Telefon için ise modem yakınında kullanmanı öneririrm.
o senle alakalı bır sorun degıl.alt yapıyla alakalı bır sorun. en fazla eve gelen kablo deyısıtıırısın moodem deyısıtırısın. yada bırazdaha para koyarak mb tını yukselte bılırısın
İlk önce altyapının kaç mb desteklediğini öğrenmelisin eğer aldığın paket ve altyapından daha az internet bağlantı hızı alıyorsan modemin kaynaklı veya kablo çerçevesinde çözümler deneyebilirsin eğer sorun altyapında ise zaten yapacak bir şey yok
En basiti paketinin hızını yükseltebilirsin ama var olan hızı alamıyorsan ethernet kullanabilirsin evdeki internet kullanımını azaltabilirsin böyle yani
kanka internetini wifiden bağlanıyorsan onu bırakıp kablo ile bağlanmanı tavsiye ederim hem hız hemde sabit hız için bu kabloların özelleri var daha heniş bant sunan internet verisini daha hızlı aktaran modemden onlardan almanı tavsiye ederim ve modemi yakınında tut uzakta ise