İnternetten ( evden ) Para Kazanma Yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Artık gerçekten google'a '' internetten para kazanmak '' yazınca, ilk çıkan 50 sitedeki copy+paste bilgilerden farklı , gerçekten üzerine düşülürse karlı olabilecek veya mantıklı herhangi bir fikri, bildiği ,bilgisi veya düşündüğü birşeylerin paylaşılacağı bir konu olsun istiyorum çünkü böyle birşeye daha hiçbir websitesinde veya forumda rastlamadım.
Usta her yerde aynı şeyler :lazerdoge:blog kur , :kekw:youtube kanalı aç , :brainfree:makale yaz..

Farklı fikirlere açığız bizi aydınlatın pls :panhype:

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
paran varsa token ön satışlarına katıl güzel kar bırakıyor düşünürsen yardımcı olurum param yok diyosan görev yapıp küçük miktarlarda para kazanabileceğin siteler var + anket doldurarakda para kazanmanı sağlayan siteler var

Son düzenleme:
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1- Bir mağaza açıp bir şeyler satabilirsin.
2- Link kısaltarak para kazanabilirsin. (Türk sitelerini kullanma)
3- Kendine bir yazılım veya web sitesi geliştirip satabilir veya r3klam alabilirsin.
4- Sosyal medya üzerinde fazla takipçin varsa r3klam veren markalar ile iletişime geçip r3klam almak istediğini söyleyebilirsin.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
anket doldurma siteleri, ve yandex toloka var ordan üç beş kazanıyorum akmasada damlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka yetenekli oldugun oyun varsa boost yapabilirsin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Youtubede gerekli şeyler ama, vergisi, şirket kurması, vb vb bir sürü şey var ve ekstra olarak bütçen olması lazım.
aynen usta baya bi araştırdımda belli bir bütçe olmadan netten para kazanma olayı zor
Post automatically merged:

anket doldurma siteleri, ve yandex toloka var ordan üç beş kazanıyorum akmasada damlıyor
paran varsa token ön satışlarına katıl güzel kar bırakıyor düşünürsen yardımcı olurum param yok diyosan görev yapıp küçük miktarlarda para kazanabileceğin siteler var + anket doldurarakda para kazanmanı sağlayan siteler var
geçen ay 1400 tl yalan oldu o token satışlarından en dibe vurdu ya...
Birde nasıl bir şanssa bendeki bitcoin'in çakılmasıyla aynı zamana denk geldi nerdeyse token çıktı 1 gün bile geçmeden btc 50kdan 30a kadar düştü. 170 dolardan kalan para güncel 16.80 dolar :'(

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
geçen ay 1400 tl yalan oldu o token satışlarından en dibe vurdu ya...
Birde nasıl bir şanssa bendeki bitcoin'in çakılmasıyla aynı zamana denk geldi nerdeyse token çıktı 1 gün bile geçmeden btc 50kdan 30a kadar düştü. 170 dolardan kalan para güncel 16.80 dolar :'(
çıktığı an satsaydın direk keşke tokenin çıkışıda çok kötü zamana denk gelmiş gerçekten:(

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bazı yerlerde baskılı tshirt görmüstüm tasarım yapıyorsun magza satıyor ve komisyon alıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Trendyol! Bu işe emek vererek çok iyi yerlere gelen 16-20 yaş aralığında girişimciler tanıyorum. Üniversite hayalim olmasa Trendyol'da üretim ve satıcılık yapardım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilgi Şart Bu Konuda Şu Anda Token - Coin Felan Hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...