benim kast ettigim emek vererek para kazanmak senin dediğin oturarak para kazanmak isteyenler için olabilirben bunu yapmaya çalışırken dolandırlıldum çok bu işlere girme kanka
peki bunu nasıl yaptıgını anlatır mısınBen pasif kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. öyle tıklama yapmak vs bişeyler izlemek tarzım değil.
300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
hocam ben fivem developerlık yapıyordum müşteri buluyordum vds satın alcak birisine vds bulup üstüne kar koyup satıyordum rockstar hesap falan satıyordum öyle cebine para sokabilirsinÖrnek vermek olursak grafik tasarım logo corel draw bunlar benim bildiklrim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden
çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir ise çok sevinirim malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek
esasen internet bağlantınızı kendiniz için para kazanmak için kullanırsınız. Uygulama, veri bilimciler, Fortune 500 ve diğer güvenilir şirketler gibi üçüncü taraflara proxy hizmetlerini kolaylaştırır. e-ticaret, reklamcılık ve web istihbarat şirketlerinden araştırmacılar tarafından kullanılmaktadır. Bu şirketler, pazar araştırması, tanıtım sahtekarlığı önleme, marka koruması, fiyatlandırma istihbaratı, seyahat ücreti toplama ve SEO izleme hizmetleri yapmak için kullanarak web'den içgörüler çıkarır.altta ki internet paylaşımı ne işe yarıyor tam olarak
kankam illegal gayrimeşru işlere girmediğin sürece karnını doyurucak 3 5 lira kazandıran işler çoğu boş beleşÖrnek vermek olursak grafik tasarım logo corel draw bunlar benim bildiklrim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden
çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir ise çok sevinirim malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek
kankam senden birşey istiyeceğim bana bu konuyla ilgili yardım eder misin elimdeki bilgisayar ve internet on numara sadece ne yapıcağımı bilmiyorum300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
Bu linki nereden oluşturabileceğime dair yardım eder misin?Bir süreliğine anket doldurarak para kazanmaya çalıştım çok bir getirisi yoktu ay sonunda elime maksimum 70 lira para falan geçiyordu anketlerde çok çıkmıyordu. Biraz saçma gelecek ama kendimde bu taktiği uyguluyorum telagram gruplarını bilirsin +18 kanallarda +18 şeyler paylaşabilirsin mesela bir linke koy ve bu linki link.TL gibi alanlarda kısalt 1000 tıklama başına yaklaşık 7 dolar gibi bir para geçiyor eline bunu 2 siteye aktarrırsan 1000 tıklamaya 20 dolar gibi bir para kazanırsın böyle yaparak lise harçlığımı çıkarıyorum telagram gruplarının 600.000 gibi kullanıcısı fazla olanlarını tercih edebilirsin. Buralarda yönetici olmaya çalışman lazım ya da kendin sıfırdan bir grup açabilirsin tek bildiğim ve mantıklı yöntem bu onun dışında başka şeylerin linkini de kısaltabilirsin
Upwork ile çalıştım bir süre. Kendi başına başvuracaksan Telegram'a yönlendiren çok fazla var. Site üzerinde yapılmamış bir konuşmada karşı taraf paranı ödemez ise site birşey yaapmıyor o yüzden uzak dur. Kendi projelerini yayınlayabilirsin. Daha önceden ödeme yapmış kişilerin ilanları ile ilgilenebilirsin. En güvenli ilanlar daha önceden ödeme yapmış kişiler ve saatlik ücret ödeyenler proje bazllı çalışmalarda nadir de olsa ödeme yapmayabiliyor ilanı veren kişi.Örnek vermek olursak grafik tasarım logo corel draw bunlar benim bildiklrim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden
İllegalden de az kazanmadık ^^ sağlam insanları tanırsan güzel iş yönü. Aklınıza garip garip şeyler gelmesin çok detay vermeden transfer diyim siz anlayın.kanka bu dönemde legal kazanmak için yeteneğin vs olması lazım veya akıllıca işler yapman lazım illegal ise kolay ama girmeni tavsiye etmem
transfer deyince ben bişey anlamadımİllegalden de az kazanmadık ^^ sağlam insanları tanırsan güzel iş yönü. Aklınıza garip garip şeyler gelmesin çok detay vermeden transfer diyim siz anlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?