İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kwai indir günlük 30 dakika saçma videolar izle , sana belli başlı şartlar ve görevler veriyor.
içerik izleme içerik paylaşma gibi günde 1 saat takılsan 50 tl çıkartabilirsin

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Medya yönetim bilgin varsa ya da web site seo biliyorsan bazı freelancer sitelerde bunun için adam arıyorlar bir bak derim.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Örnek vermek olursak grafik tasarım logo corel draw bunlar benim bildiklrim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden
çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir ise çok sevinirim malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek
Oyunlarda hesap kasıp yurt dışında satarak bazı siteler var reklamlardan para veriyor onları yaparak

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
grafik tasarımdan para kazanıyorum ve bu iyi para yalan değil

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
grafik tasarımdan para kazanıyorum ve bu iyi para yalan değil
bende grafik tasarımdan iyi anlıyorum kanka bunu nasıl yaptıgını konu açıp paylaşırsan takip ederim
Post automatically merged:

Kwai indir günlük 30 dakika saçma videolar izle , sana belli başlı şartlar ve görevler veriyor.
içerik izleme içerik paylaşma gibi günde 1 saat takılsan 50 tl çıkartabilirsin
oha böyle bir şey olma ihtimali varmı harbiden çok zor sanmıyorm bunu herkes yapar dostum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yapabileceğin gerçek 2 method var.
1.si link kısaltmak.
eğer kisalttigin linkleri paylaşıp binlerce tıklama alabilecegin bir platform varsa/olusturabilirsen gerçekten aylık olarak eline iyi para geçtiğini görürsün.
2.si ise freelancer olarak çalışmak
bu büyük ihtimalle en kazancli ve temiz işlerden birisi. arastirdiysan önceden duymussundur. basit olarak internet uzerinden başka insalara yeteneğini satıyorsun. bu photoshop, video düzenleme vs. olabilir. Bunun dışında her yerde gördüğün yok reklam izle yok anket doldur işleri tamamen boş. Ya eline hiç para geçmez çok düşük ihtimalle geçerse de emeğine değmez çünkü az para veriyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Örnek vermek olursak grafik, tasarım, logo, corel, draw. Bunlar benim bildiklerim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim. Malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek.
evet garaphic desining yaparak Fiver'da online kazanabilirsiniz

Üye
3 HİZMET YILI
fivem developerleri çok kazanıyo özellikle kendi güzel paket yazanlar parayı fena götürüyo ama onu öğrenmekte ayrı bir zorluk

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende grafik tasarımdan iyi anlıyorum kanka bunu nasıl yaptıgını konu açıp paylaşırsan takip ederim
Post automatically merged:

oha böyle bir şey olma ihtimali varmı harbiden çok zor sanmıyorm bunu herkes yapar dostum
öyle birşey yok, o kadar kolay değil yani. ama ben video izleme görevi için makro kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Anket doldurma siteleri var onlar üzerinden doviz para kazanabilirsin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam mining yapabilirsin ama güzel bi ekran kartın olması lazım ortalama 10 bin liralık bir bütçeyle başlayıp kazandığın parayla daha iyi bir ekran kartı alıp ve daha fazla alıp 30 40 ekran kartı olursa çok büyük paralar kazanırsın internetde mining ile alakalı videoları bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam mining yapabilirsin ama güzel bi ekran kartın olması lazım ortalama 10 bin liralık bir bütçeyle başlayıp kazandığın parayla daha iyi bir ekran kartı alıp ve daha fazla alıp 30 40 ekran kartı olursa çok büyük paralar kazanırsın internetde mining ile alakalı videoları bulabilirsin
Mining yaparken üstüne bide para öder elektrik faturası sayesinde :D

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
hesap al sat daha karlı

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben pasif kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. öyle tıklama yapmak vs bişeyler izlemek tarzım değil.
300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
1500x500
Peki bunu nasıl yaparım Bro bana yardımcı olabilirmisin daha kapsamlı şekilde PC var benim 300-400 TL lik değil dizdim oyun için minig tarzı denicektim onada pek bişey gelmiyo PC yi hiç etmek istemedim hami orda total 85-90 bin kazanmışsın aylık ortalama 7-8 bin ediyor biraz daha yükseltme şansı varmı parayı sonuçta elektirik vs harcicak ve sürekli başından duruyorsun duruyorsan ne kadar duruyorsun

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bazıları dolandırıcı oluyor dikkat etmelisin en iyisi hesap al sat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...