Süper Üye
Oyunlarda hesap kasıp yurt dışında satarak bazı siteler var reklamlardan para veriyor onları yaparakÖrnek vermek olursak grafik tasarım logo corel draw bunlar benim bildiklrim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden
çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir ise çok sevinirim malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek
bende grafik tasarımdan iyi anlıyorum kanka bunu nasıl yaptıgını konu açıp paylaşırsan takip ederimgrafik tasarımdan para kazanıyorum ve bu iyi para yalan değil
oha böyle bir şey olma ihtimali varmı harbiden çok zor sanmıyorm bunu herkes yapar dostumKwai indir günlük 30 dakika saçma videolar izle , sana belli başlı şartlar ve görevler veriyor.
içerik izleme içerik paylaşma gibi günde 1 saat takılsan 50 tl çıkartabilirsin
evet garaphic desining yaparak Fiver'da online kazanabilirsinizÖrnek vermek olursak grafik, tasarım, logo, corel, draw. Bunlar benim bildiklerim eğer gerçekten varsa böyle bir internet üzerinden çalışarak para kazanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim. Malum evdeyim ve biraz para kazanmam gerek.
öyle birşey yok, o kadar kolay değil yani. ama ben video izleme görevi için makro kullanıyorumbende grafik tasarımdan iyi anlıyorum kanka bunu nasıl yaptıgını konu açıp paylaşırsan takip ederim
Post automatically merged:
oha böyle bir şey olma ihtimali varmı harbiden çok zor sanmıyorm bunu herkes yapar dostum
Mining yaparken üstüne bide para öder elektrik faturası sayesindehocam mining yapabilirsin ama güzel bi ekran kartın olması lazım ortalama 10 bin liralık bir bütçeyle başlayıp kazandığın parayla daha iyi bir ekran kartı alıp ve daha fazla alıp 30 40 ekran kartı olursa çok büyük paralar kazanırsın internetde mining ile alakalı videoları bulabilirsin
Peki bunu nasıl yaparım Bro bana yardımcı olabilirmisin daha kapsamlı şekilde PC var benim 300-400 TL lik değil dizdim oyun için minig tarzı denicektim onada pek bişey gelmiyo PC yi hiç etmek istemedim hami orda total 85-90 bin kazanmışsın aylık ortalama 7-8 bin ediyor biraz daha yükseltme şansı varmı parayı sonuçta elektirik vs harcicak ve sürekli başından duruyorsun duruyorsan ne kadar duruyorsunBen pasif kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. öyle tıklama yapmak vs bişeyler izlemek tarzım değil.
300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?