yandex tolookadan 1 haftada 13 dolar kazanmıştım
nasıl olucak bılgı verırmısınE-Ticaret yaparak.
nereden ulaşacam oyle kısılereistagram moderatorlugu fln var
Biraz birikimin olmasi gerekli bu iş için vergi levhası ve dijital imza gerekli olduğu için biraz maliyet gerektiren ama e-ticarette ne satacağına bağlı bir durum var kâr markajı yüksek ürünler satmak gereklinasıl olucak bılgı verırmısın
anketlerle kazanmak yıllarımı alabılır bırşeyler alıp satmak daha mantıklı hangı oyun ıle al sat yapmak daha kolay olurbazı siteler üzerinde anketler var belli başlı tecrübelerinle insnalara yardım edebiliyorsun
örneğin : bir oyun platformunda sunucusu olan bir birey diyor ki ben şu script üzerinde sorun yaşıyorum düzeltene 20 dolar para vb vb
şeklinde bilgi birikimi ve kendini geliştirdiğin bazı detayları kullanarak para kazanabilirsin
lol scrıpt ıle hesap boostlayarak para kazanabılırmıyımemek harcamak önemli hocam internetten bir şekilde kazanırsın. item satış twich yayın ve niceleri
kazanırsın ama hesabı banlatırsan açıklama yapman zor olacak en temizi fresh hesap alıp elmas hesap satmak. tr de uğraşma tabiki west de daha fazla para varanketlerle kazanmak yıllarımı alabılır bırşeyler alıp satmak daha mantıklı hangı oyun ıle al sat yapmak daha kolay olur
Post automatically merged:
lol scrıpt ıle hesap boostlayarak para kazanabılırmıyım
west nedır acıklarmısınkazanırsın ama hesabı banlatırsan açıklama yapman zor olacak en temizi fresh hesap alıp elmas hesap satmak. tr de uğraşma tabiki west de daha fazla para var