İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem sürekli pc başındayım diyorsan youtubeda video yada oyun editliği yap derim bende son 1 aydır bu işlere merak saldım kendini geliştirerek logo ve reklam yapabilirsin yapacağın tek konu adobeye hakim olarak bideo ile ciddi miktarda gelir elde edebilirsin youtubedan,tiktoktan

Üye
3 HİZMET YILI
hangi oyunda aimin veya oyun tarzın iyiyse o oyunda boost atabilirsin tabi risksizse script ilede atabilirsn

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
biraz sermayen varsa dropshipping yapabilirsin ama önce eğitimini alman lazım birazcık özellikle amazonda yapıcaksan çok dikkatli olman lazım suspend(ceza) ile ünlü amazon

Üye
3 HİZMET YILI
full cs kas. kasa aç. en temizi bu ama çok zor tabi

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum yeni çıkan metin 2 serverlarını kovala orada açıldığı giib kasılmaya bak belirli bir süre sonra itemlerini sat sonradan satamazsın çünkü :D arkadaşım aylık 5 6 civarı kazanıyor bu sayede her ay yeni sv açılıyort zaten

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Growtopia diye bi oyun var oyun içi illegal şekilde oyun içi para birimi worldlock diamondlock veya blue gems lock kazanabilir ve satabilirsin dl fiyatı 5-6 tl bluegemslock fiyatıda 500-600 oyun içi kumar işletenler bile var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, iyi günler dilerim. Çoğunuz internetten para kazanıyorsunuz. Belki ek gelir, hayatınızı internetten kazandığınız para ile idame ettiriyorsunuz. Ben de internetten ek gelir elde etmek isterim, bunun için önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Geçmiş tecrübelerim Metin2 oldu fakat sabit değildi.
Coin borsası günlük &5 kazanç sağlıyor aylık hesaba vurdugunda %50 lik bir karın var iyi bir analiz yaparsan ilgilenmeni tavsye ediyrum

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem sürekli pc başındayım diyorsan youtubeda video yada oyun editliği yap derim bende son 1 aydır bu işlere merak saldım kendini geliştirerek logo ve reklam yapabilirsin yapacağın tek konu adobeye hakim olarak bideo ile ciddi miktarda gelir elde edebilirsin youtubedan,tiktoktan
Videonu izledim sanki epey zamanını almış gibi bende başladım yapmaya ama oyun edit videoları değil senin kadar yapabilir miyim bilemedim ama çok güzel öneri 2 tane program öğrenmeye çalışıyorum ama sadece pazar günü boş gibiyim neredeyse bahsettiğin gelir yaptığın videoyu youtube ve tiktoktan paylaşmak sanırsam anladığım kadarıyla teşekkür ederim
Anketcepte kullan kolay ve hızlı para
Bilgisayardan yapılıyor mu anketler ortalama ne kadar sürüyor ve ne kadar veriyor paylaşabilir misin ama teşekkür ederim direkt söylemen güzel olmuş
hangi oyunda aimin veya oyun tarzın iyiyse o oyunda boost atabilirsin tabi risksizse script ilede atabilirsn
Script ile kasılır ama hesabı sattığın kişi ban yerse diye pek o işlere girmek istemedim ama ban olayı yaşanmazsa neden olmasın
Hesap kas sat hem sc ile kolay oluyor.
Siz satıyor musunuz geliri nasıl
Dropshipping v.s. en basic
Dropshipping yapmak bu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum internetten takip ettiğim kadarıyla siz yapıyor musunuz
biraz sermayen varsa dropshipping yapabilirsin ama önce eğitimini alman lazım birazcık özellikle amazonda yapıcaksan çok dikkatli olman lazım suspend(ceza) ile ünlü amazon
Dropshipping yerine amazonda fba olarak daha güvenli ama sermaye gerekir öğrenmeye çalışıyorum aynı zamanda biraz uzun sürdü ne zaman başlamam gerektiğine karar veremedim siz yapıyor musunuz
droppingshop tabiki
Siz yapıyor musunuz
full cs kas. kasa aç. en temizi bu ama çok zor tabi
Çok zor bence ya iyi bi şey çıkması öyle değil mi siz açıyor musunuz
dostum yeni çıkan metin 2 serverlarını kovala orada açıldığı giib kasılmaya bak belirli bir süre sonra itemlerini sat sonradan satamazsın çünkü :D arkadaşım aylık 5 6 civarı kazanıyor bu sayede her ay yeni sv açılıyort zaten
Evet güzel kaynak oluyor ama evde duramıyorum arkadaşınız botla mı yapıyor acaba :D tr serverlerinden bu kadar alıyorsa çok iyi
Growtopia diye bi oyun var oyun içi illegal şekilde oyun içi para birimi worldlock diamondlock veya blue gems lock kazanabilir ve satabilirsin dl fiyatı 5-6 tl bluegemslock fiyatıda 500-600 oyun içi kumar işletenler bile var
Tam mantığı ney oyunun bilmiyorum ama ingilizce öğrenmiş birisi bununla forumda o önermişti bu oyunu ingilizce öğrenirsin diye teşekkürler
Yabancı siteler için mi Shit Coin daha önce hiç duymadım biraz daha açabilirmisin
Bende duymadım ya mevzu nasıl :D merak etmedim de değil
Coin borsası günlük &5 kazanç sağlıyor aylık hesaba vurdugunda %50 lik bir karın var iyi bir analiz yaparsan ilgilenmeni tavsye ediyrum
İyi analiz yapabileceğimi düşünemiyorum bu konuda :D ama teşekkür ederim
bak reklamlarda gösteriyor orda legend diye oyun var onda para kazanabilirsin
Eskiden facebookta oynadığım oyun vardı Legends diye yoksa league of legends mi diyorsunuz anlamadım tam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dropshipping yerine amazonda fba olarak daha güvenli ama sermaye gerekir öğrenmeye çalışıyorum aynı zamanda biraz uzun sürdü ne zaman başlamam gerektiğine karar veremedim siz yapıyor musunuz
ben yapmaya çalıştım fakat eğitimim olmadığı için 3A suspend yemiştim onu açamıyorum o yüzden dikkatli olmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben yapmaya çalıştım fakat eğitimim olmadığı için 3A suspend yemiştim onu açamıyorum o yüzden dikkatli olmanı tavsiye ederim
Anladım, denediğiniz için tebrik ederim hesap açılışı yapıyordum kendime en son yıllar önce hata yapınca sanırsam kaldı öyle iptalde edemiyorum :D ne yapacağız bakalım onu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Anladım, denediğiniz için tebrik ederim hesap açılışı yapıyordum kendime en son yıllar önce hata yapınca sanırsam kaldı öyle iptalde edemiyorum :D ne yapacağız bakalım onu düşünüyorum
eğer hesabını tr de açamıyorsan birde amerika pazarında açmaya çalışmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...