İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tek yapmanız gereken oyunu oynayıp yayınlamak ve insanlar size hediyeler verecek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ne iş yapacağına bağlı dostum yapabilecekmisin o da var tabi bir çok kişi yazmış aslında tasarım işlerinde para var tabi anlıyorsan ama onun dışında video ve yayın işleriyle uğraşabilirsin ama onlarında meyvesi biraz geç yeniyor hemen dönüt alamayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka önce gözlem yap insanlar napıyor sonra müsait zamanlar ayarla arından yapacağın işle ilgili en iyi ekipman yazılımları sağla plansız hiçbir şey yapamazsın ve şunu unutma internet işleri gerçek hayattan daha zor. bol şans

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
işine yaramayan bir eşyanı takas yapmaya çalış baya moda oldu bi tokayı motora çeviren birini görmüştüm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bionluk.com diye bir site var oradan yapabildiğin bilgisayar başındaki yeteneklerini ilan olarak gir. Bir blog sitesi kur niche olsun mesela tatil üzerine mesela ders notları üzerine mesela bebek ve çocuk bakımı üzerine bunlar çok takip ediliyor. bu alanlarda bir blog sitesi kur düzenli günlük 20 - 40 arası makale yaz yada yapay zeka ile yazdır. İnstagram üzerinden paylaş sürekli bunlarıda sitene hit çek google adsense kur sonra reklam geliri ortalam 6 k alırsın 9 ay sonra. Ufak bir maliyet koyarım diyorsan da basit bir eticaret sitesi kur satış yapan biriyle anlaş sen ordan satış yaptıkça komisyon al.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk ben autocad cad cam eytimi satarak parakazanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
tercih olarak hilelere merakın varsa hile paylasıp ne kadar kisi indirdiyse paraya baglayan sitelere bakabilirsin

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
uyguna tekstik ürünleri bul, bir sayfa açıp hypela, ucuz ürünleri etiket bilgisi paylaşmadan fotoğraf olarak paylaş, satın alındığında git mağazadan al üzerine önemli bi komisyon koy gönder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...