Onaylı Üye
hard to make money from publishingstream on twitch man
okadar saat kalıyorsan pc basında twitch platformunda yayın ac. hangi oyunu oynuyorsan onun yayınını acArkadaşlar günde minimum 7 saat bilgisayar başındayım.Bu süreçte internettten para kazanmak istiyorum eğer oyun hesaplarım var ama siteler tc kimlik istiyor bende güvenmiyorm bu yüzden internnetten nasıl para kazanabilirim veeya oyun hesabı satacaksam da nerden satabilirim bilgisi olan yazabilirmi?(konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.)
kasıyor işte denedim bi kaç kere lol gibi oyunda kasıyor zulu ve pubg de idare eder sistemim güzel olsa zaten yaparmokadar saat kalıyorsan pc basında twitch platformunda yayın ac. hangi oyunu oynuyorsan onun yayınını ac
bir lol hsbım var satmaya çalışıyorum ama alıcı bulamıyorumoyunlarda rank kasıp satış yapabilirsin kardeşim
beleş domain veren siteler de var fiyatı önemli değil zararımı karşılayayım yeter de site açma konusunda fazla bi bilgim yok insta takipci paneli kurcaktm hatalı script yada yanlış anlattıklarıhaber sitesi aç ama ilk domain al bişey değil yıllık 10 tl falan sonra trafik yap gelsin paralar amauzun bir iş ayarlamasıydı falandı filandı
reklam yönlendirme derken link tıklatma gibimi bide özelden site ismini verirmisin eğer cidden ödeme yapıyorlarsaEn kolayı reklam yönlendirme sitelerini kullanarak para kazanmak olur. Bende kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?