küçük yaştan beri pc kullanıyorsan bence mod luklara bakmanı tavsiyere ederimhelaliyle para kazana bilecegin bi orası vardır yada site düzenleme işlerinede başvura bilirsin
Maalesef emek vermeden hiç bir yerden para alamazsın. Sitelerde yetkili olarak çalışabilirsin, Yazılım biliyorsan HTML+CSS gibi diller biliyorsan web tasarım yapabilirsin site yaptırmak isteyenler olabiliyor bulursan eğer para alabilirsin, kendi web siteni kurabilirsin ancak tutar mı tutmaz mı attığın içeriğe göre değişir bu devirde tutması biraz zor ama şansını dene ********* ile %30 belki tutarsa para kazanabilirsin, İnternetin ve sistemin elverişli ise yayıncılık yapabilirsin ancak yaşın ufak olduğundan dolayı sanmıyorum yayıncılığın tutacağını.
Dostum piyasada altın euro kuruna biraz yatırım yap piyasa dalgalanınca parayı geri çek emeksiz ekmek olmuyor ama para içinde para lazımstream için pc lazım adam akıllı sıstemı olması ıcın onun parasını cıkarmaya calısıyorum al sat gibi şeyler cok ıyı yapabılırım zamanında 3 k kazandım oda borçlara gitti :/
ashblack aklımdan geçeni yazmış. Oyunda iyi sen ve muhabbetin iyi ise twitch denemeni öneririm.Oyunlar konusunda iyiysen, muhabbetin de varsa twitch olabilir. Yada YouTube olabilir. YouTube da para kazanmayı açtırması zor oluyor tabi uzun bir süre ve emek harcaman lazım. Kendine site açabilirsin, onun içinde güzel bir fikir bulman lazım tabi. Site büyüdükçe reklamlarından kazanırsın.
bana sorarsan metin 2 gibi online oyunlar da güzel paralar dönüyor kardeşim ilgin alakan varsa daha önce oynadıysan şu sıralar ticaret araştır metin 2 serverları ticareti o serverlardan item satmaya çalış haftalık 100 150 arası kazanan arkadaşlarım var büyük miktar olmasa da yeterli olabilir.Merhabalar 14 yaşında bi kardeşinizim bu karantina günlerinde internetten para kazanmaya ihtiyacım var. maalesef babasız buyudum askerı maaş alıyoruz ve katkıda bulunmak istiyorum neler yapabilirim şimdiden teşekkür ederim (4 yaşımdan beri pc ile beraberim ve sureklı yazımlımcılıga merak sardım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?