Üye
Peki aynı durum metin2 için geçerli midir? Halen tutuluyor mu ?Rise Online,Knight,Silkroad Online tarzı oyunlardan para kazanmak mümkün Silkroad online server kurarak bazı special şeyleri satarak (silk) gibi para kazanabilirsiniz oyun çok eski olmasına rağmen hala büyük bit kitleye sahip.
kesinlikle katılıyorum sanaMerhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım .
hesap kasıp satma biraz riskli dolandırıyolarMerhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım .
Youtubeyi deneyebilirim. Senin dediğin gibi yapmadım hiç. Sürekli farklı içeriklerle ilerledim ve tutmadı. Bunu deneyeceğim.Merhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım.
kanka ciddimisin max 4 5 dolar kazanır o kadarda müşterisi çıkmazEğer yapabilirsen adopt me de yurt dışına Pet satarak müthiş para kazamabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?