İnternetten para nasıl kazanılır?

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba değerli arkadaşlarım.
Ben üniversite öğrencisiyim. Bir öğrenci olarak nasıl internet üzerinden para kazanabilirim?
  • YouTube gibi platformlarda video yükleyip buralardan para kazanabileceğimi biliyorum fakat her denemeye başladığımda, takılıp kalıyorum. Videoların izlenmeleri çoğu zaman 3-4'ü geçmiyor. Farklı bin bir türlü yol denedim fakat piyasada çok insan olmalı ki fazla izlenmeden devam ettim. Belirli sürelerde aksattım ve bir daha yapmadım.
  • Telegram'dan kanal açıp reklam geliri elde ederim dedim. Çoğu Telegram hesabım 1 haftayı geçmeden ban yedi.
Başka ne türlü bir şey yapacağımı bulamıyorum, kendime ek gelir arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Her türlü oyunda server kurabilirim. Minecraft GTA 5 vs. bu şekilde ilerleyebilir miyim? Bu server piyasası sizce nasıl? Rise Online, Metin2 gibi oyunlarda hesap kasarak para kazanabilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyunlardan bile para kazanmak mümkün. Özellikle Rise Online, Knight Online gibi oyunlar..

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Rise Online,Knight,Silkroad Online tarzı oyunlardan para kazanmak mümkün Silkroad online server kurarak bazı special şeyleri satarak (silk) gibi para kazanabilirsiniz oyun çok eski olmasına rağmen hala büyük bit kitleye sahip.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Rise Online,Knight,Silkroad Online tarzı oyunlardan para kazanmak mümkün Silkroad online server kurarak bazı special şeyleri satarak (silk) gibi para kazanabilirsiniz oyun çok eski olmasına rağmen hala büyük bit kitleye sahip.
Peki aynı durum metin2 için geçerli midir? Halen tutuluyor mu ?

Üye
2 HİZMET YILI
metinde hileyle para kasıp satabilirsin hala var piyasası

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım .

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
internetten para kazanmak yerine bi iş yerine girip çalışsan daha iyi şeyler kazanabileceğini düşünüyorum.
Önceden Rise Online oynuyordum sende bi deneyebilirsin istiyorsan

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım .
kesinlikle katılıyorum sana

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
hesap kasıp satma biraz riskli dolandırıyolar

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba dostum , öncelikle üniversite öğrencisi olduğunu belirtmişsin. Bence bölümüne dair freelance işler varsa bunları inceleyebilirsin. Bölümünü bilmediğim için sana net bir öneri yapamam ama hem gelişip hem de para kazanma imkanın var. Eğer oyunlarla ilgileniyorsan hesap alım satımı ya da hesap Rank kasımı ile para kazanabilirsin. YouTube para kazandırır ama öncesinde ciddi bir emek ve sabır işi olduğunu unutmamak lazım.
Youtubeyi deneyebilirim. Senin dediğin gibi yapmadım hiç. Sürekli farklı içeriklerle ilerledim ve tutmadı. Bunu deneyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
wow da azcik oynayip farmlarla baya iyi para kazanabilirsin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka internetten para kazanmayı şöyle yapabilirsin internetten bazı yabancıla text atıyor ve senden bunu çevirmeni istiyor sende bunu çeviriyorsun işte 30 dolar
10 dolar civarı

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
internette para kazanmak yerine eğlenceli bir şekilde para kazanma yöntemi var. minecraft sunucularından olan sonoyuncuda titanyum modunda maden kasıp nethere gidip ışık tozu ender pearl kas. bir klana katıl dahada para kazan bu parayla spwaner al spwanerları sat cidden işe yarıyo bir yakınım bu sayede ayda 5 k aldı ama ilk 1 ayda değil çünkü gelişmelisinmn hep pcyi açık bırakmalısın falan yani.

Üye
1 HİZMET YILI
Eğer yapabilirsen adopt me de yurt dışına Pet satarak müthiş para kazamabilirsin

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Minecraft veya GTA 5 gibi oyunlar için sunucu kurmak, iyi bir gelir kaynağı olabilir. Sunucunu popüler hale getirmek için sosyal medya veya oyun topluluklarında tanıtım yapabilirsin. Sunucuna özel etkinlikler, VIP üyelikler veya bağışlar ile gelir elde edebilirsin