video da anlatamazdım ama özelliklerini yazıyla atıyımbi video olsaydı güzel oludu ama olsun
kurdum sunucuma birazdan çalıştıracam bakalım oluyormuvideo da anlatamazdım ama özelliklerini yazıyla atıyım
olsun yinede attım iyi kullanımlarkurdum sunucuma birazdan çalıştıracam bakalım oluyormu
atmana gerek yok sağol
beğendinizmikurdum sunucuma birazdan çalıştıracam bakalım oluyormu
atmana gerek yok sağol
kardeş baya ayar var bu botta invite manager nasıl çalışır acabaKurulum Nasıl Yapılır?
Botumuz Kurulumu Yapılmadan Hiçbir Mesaja Cevap Vermeyecektir /kurulum Şeklinde Yazarak Kurulumu Tamamlamalısınız.
İNVİTE OF TK Ne İşe Yarar?
Sunucunuz İçin Bir Numaralı İnvite Manager Botudur, Sunucunuzda Rol Ödüllü Davet Sistemi Yapabilirsiniz.
Rütbe Nasıl Oluştururum?
İlk olarak rütbe oluşturma sınırınız 10 tanedir /rütbe-yardım şeklinde yazarak rütbe oluşturma hakkında bilgi alabilirsiniz.
Kullanıcılara Nasıl Davet Eklerim/Alırım?
Kullanıcılara davet ekliyebilmek için /davet-ekle şeklinde yazarak bilgi alabilirsiniz unutmayın kullanıcılara ödül verilirken toplam davetlerine bakılır, Kullanıcılardan davet çıkarabilmek için /davet-sil yazarak bilgi alabilirsiniz.
Davetlerimi Nasıl Görürüm?
Botumuz yaptığınız fake,gerçek,toplam ve ayrılan davetlerinizi kaydediyor /davetlerim şeklinde yazarak davetlerinizi görebilirsiniz, başka kullanıcılarında davetlerini görebilmek için /davet @kullanıcı şeklinde yazmalısınız.
Sunucudaki Ödülleri Nasıl Görürüm?
Sunucudaki ödülleri görebilmek için /ödüller şeklinde yazmalısınız.
Log Kanalı Ne İşe Yarar, Nasıl Ayarlarım?
Log kanalı sistemin kayıtlarını ayarladığınız kanala atmaya yarar, Log kanalını ayarlamak için: /davet-log [#kanal] şeklinde yazmalısınız.
olsun yinede attım iyi kullanımlar
log kanalını ayarlayıp botu kurunca davreye girecektirkardeş baya ayar var bu botta invite manager nasıl çalışır acaba
bir isteğim olacak bota şu özellik gelirse çok mutlu olurum kim kimi çağırdığı gözükse mesela ahmet mehmeti çağırdı diyelog kanalını ayarlayıp botu kurunca davreye girecektir
hemen ekliyorumbir isteğim olacak bota şu özellik gelirse çok mutlu olurum kim kimi çağırdığı gözükse mesela ahmet mehmeti çağırdı diye
adamsın sağolhemen ekliyorum
rica ederimadamsın sağol
evet toplam davete ekliyor bide fake davetlerine ekliyoryan hesap ile invite kasanları invite olarak sayıyor mu bot?
hiç saymasa daha iyi olmaz mı?evet toplam davete ekliyor bide fake davetlerine ekliyor
mantıklı, kullanıcılara rütbe verilirken toplam davetlerine bakıyorhiç saymasa daha iyi olmaz mı?
yaptım şimdi koyuyorum botabir isteğim olacak bota şu özellik gelirse çok mutlu olurum kim kimi çağırdığı gözükse mesela ahmet mehmeti çağırdı diye
sağol eywmantıklı, kullanıcılara rütbe verilirken toplam davetlerine bakıyor
Post automatically merged:
yaptım şimdi koyuyorum bota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?