- Yasaklandı
merhaba forum bugün sizlere bir program tanıtacağım programın adı : İObit Uninstaller
program mantığı çok kolay kavraması zor değil bazı dosyaları sildim zannediyorsunuz fakat o sildiğiniz dosyaların aslın`da bir kısmı hala duruyor.
o yüzden size bu programı tanıtma ihtiyacı gördüm ben yararını gördüm isterim ki siz`de görün
bu program ile silmek istediğiniz dosyaları çok rahat sile bilirsiniz
Lütfen aşağıda`ki adımları izleyiniz
1.resim :
2.resim : silmek istediğimiz dosya yı bulup üzerine tıklıyoruz ok ile gösterilmiş kutucuğun seçili olsun
3.resim de ise kaldır butonu`na tıklıyoruz işlem bu kadar
Farklı bir yolu daha var
1.resim silmek istediğiniz dosyayı buluyorsunuz ve farenizin sağ tuşuna basın güçlü kaldır diye bir yazı çıkıcak
2.resim sonra şöyle bir pencere açılıcak Kaldır`a basınca dosyanız tamamen bilgisayarınız`dan silinmiş olucak
İyi forumlar
program mantığı çok kolay kavraması zor değil bazı dosyaları sildim zannediyorsunuz fakat o sildiğiniz dosyaların aslın`da bir kısmı hala duruyor.
o yüzden size bu programı tanıtma ihtiyacı gördüm ben yararını gördüm isterim ki siz`de görün
bu program ile silmek istediğiniz dosyaları çok rahat sile bilirsiniz
Lütfen aşağıda`ki adımları izleyiniz
1.resim :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
programı açıyoruz2.resim : silmek istediğimiz dosya yı bulup üzerine tıklıyoruz ok ile gösterilmiş kutucuğun seçili olsun
Giriş Yap
3.resim de ise kaldır butonu`na tıklıyoruz işlem bu kadar
Giriş Yap
Farklı bir yolu daha var
1.resim silmek istediğiniz dosyayı buluyorsunuz ve farenizin sağ tuşuna basın güçlü kaldır diye bir yazı çıkıcak
Giriş Yap
2.resim sonra şöyle bir pencere açılıcak Kaldır`a basınca dosyanız tamamen bilgisayarınız`dan silinmiş olucak
Giriş Yap
İyi forumlar