iPhone 11 almak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
O paraya amiral bir android alabilirsin.Fakat ios işletim sistemini seviyorsan o bantta alınabilecek bir telefon 4 sene seni götürür.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
bu yılda almak biraz mantıksız olabilir 1-2 üst modeller daha iyi olur 3 yıl sonra falan güncelleme almayacak ve uzun süre kullanıcam diyosan i12 almanı öneririm ekran kalitesi 11e göre daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bana hiç mantıklı gelmiyor üstüne biraz daha koyup pc falan alırdım ben
Post automatically merged:

android alırdım çalışıp sonrada

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence iphone a gelinceye kadar daha iyi performas veren telefonlar var dostum iphone ios için alınır fakat iphonunda donanımlı olması gerekir ki arkana bakmadan rahat 4-5 yıl götürsun seni

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Alınır gibi birkaç yıl daha telefona ihtiyaç duymazsın. 13-14 e o kadar para vermeye gerek yok kamerası sistemi gayet ideal, uzun süre kullanımda donma kasma da görülmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
kanka ıphone almak tabikide mantıklı lakin çok pahalı android de çok güzel telofonlar var bilgin olsun

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk seviyorsan ve daha önce kullanıp da beğeniyorsan da al düşünmene veya sormana gerek yok eski bir telefon falan değil. üst modeli çıkmış olabilir ama hala kullanılan bir telefon seviyorsan al geç

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
daha 5 ay önce aldım. elde bıraktığı his çok kötü düşse paramparça olcakmıs hissiyatı veriyor ha kamera açısından iyi tabiki ama o da geceleri berbat çekiyor. bence o fiyatlara daha iyi android bişeyler alınabilir

Üye
3 HİZMET YILI
bence eskidi artık led ekran ve 60hz çağın gerisinde kalıyor baya bence birazdaha biriktir 13pro al en kötü

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ortalam 5-6 yıl süre geçtikten sonra Iphone bir cihazın üzerinden elini çekiyor. Örneğin şuan mevcutta piyasada bulunan bir İphone cihaza güncelleme gelmiyor. Alacağın İphone 11'in 2025-2026 gibi güncelleme almayacağını varsayarsak bu ihtimali göz önünde bulundurarak alınabilir.

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Değil asla önermem, o parayı 11'e vereceğine Yurtdışı 13 Pro veya 12 Pro Max alıp memnun kalırsan kayıt edip kullanmaya devam edebilirsin.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Artık alınmaz çünkü alsan ömrü kısa olur yeni telefon alacağınız zaman son modeli alın ki uzun süre gitsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kesinlikle alınır en azından uzun bir süre telefon değiltirmene gerek kalmaz ben 3aydır kullanıyorum gauet memnunum

Üye
3 HİZMET YILI
mantıklı bay götürür seni 4 5 yıl bide kamera açısından baya iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...