Onaylı Üye
O paraya amiral bir android alabilirsin.Fakat ios işletim sistemini seviyorsan o bantta alınabilecek bir telefon 4 sene seni götürür.
bu yılda almak biraz mantıksız olabilir 1-2 üst modeller daha iyi olur 3 yıl sonra falan güncelleme almayacak ve uzun süre kullanıcam diyosan i12 almanı öneririm ekran kalitesi 11e göre daha iyiÖncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
kanka ıphone almak tabikide mantıklı lakin çok pahalı android de çok güzel telofonlar var bilgin olsunÖncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
knk seviyorsan ve daha önce kullanıp da beğeniyorsan da al düşünmene veya sormana gerek yok eski bir telefon falan değil. üst modeli çıkmış olabilir ama hala kullanılan bir telefon seviyorsan al geçÖncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
bende var ve gayet memnunum bence almak gayet mantıklı ama yinede senin fikrin.Öncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim