Bu iki telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim, sizce hangisi fiyatına göre daha performanslı? Kamera olarak Iphone daha iyi geldi fakat işlemciler hakkında pek bilgim olmadığından emin olamadım.
11 rezilliği alınmaz. arkadasımda vardı evet güzel felan ama bir güncelleme getirdiler artık naptılarsa pubgde 2dkda eridi cihaz.Bu iki telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim, sizce hangisi fiyatına göre daha performanslı? Kamera olarak Iphone daha iyi geldi fakat işlemciler hakkında pek bilgim olmadığından emin olamadım.
Hocam peki bu güncellemeyi atlama gibi bir opsiyon var mı? Eğer yoksa dediğiniz gibi biraz daha araştırıp Note 20 alacağım herhalde.11 rezilliği alınmaz. arkadasımda vardı evet güzel felan ama bir güncelleme getirdiler artık naptılarsa pubgde 2dkda eridi cihaz.
aynı sekilde dead by daylighttada 60 veya 30fpse sabitlesektee low ayarlarda yine kastı.
diğer oyunlar zaten mini onlarda kasma yok (bi zahmet)
alcaksanız 12üstü alın 11 rezilliğiyle uğrasmanıza değmez
--------------------------------------------
Note 20ye gelcek olursak alınır.. 11inden kat be kat iyi olduğu kesin.
ben kullanmadığım için bilmiyorum. jailbreaksız olcağınıda sanmıyorum ben bitek 12 mini kullanıyorum ios tarafından.Hocam peki bu güncellemeyi atlama gibi bir opsiyon var mı? Eğer yoksa dediğiniz gibi biraz daha araştırıp Note 20 alacağım herhalde.
11 serisi rezillik dostumbence bu piyasada fiyat olarak, performans olarak alınması en doğru telefon iphone 11. şahsen ben de 11 alcam
Aslında 12'yi de düşündüm fakat fiyat farkı çok artıyor 11'e göre.ben kullanmadığım için bilmiyorum. jailbreaksız olcağınıda sanmıyorum ben bitek 12 mini kullanıyorum ios tarafından.
Hocam eğer 11 kullanıyorsanız sizde de böyle bir sorun oluştu mu?IOS > Android
gerçekten samsung pc ye bağlanım dosya veri aktarımı olarak çok kolaylık saglıyor ama gel gelelim işlemci olarak gerçekten ios ef sa ne. android kullancısıyım hala da kullanıyorum ama ios a doncem cok az kaldı. kasan samsunglardan bıktım artık bıkktımm!!IOS > Android
Maalesef son çıkan modeller bütçemi çok aşıyor.iphone alınırsa yeni serilerden alınır, iphone 11 çok alan var ama o paraya değmez lcd ekran + ekranı 1080p bile değil
Hangi modeli kullanıyordunuz?gerçekten samsung pc ye bağlanım dosya veri aktarımı olarak çok kolaylık saglıyor ama gel gelelim işlemci olarak gerçekten ios ef sa ne. android kullancısıyım hala da kullanıyorum ama ios a doncem cok az kaldı. kasan samsunglardan bıktım artık bıkktımm!!
samsung un kullanmadıgım telefonu kalmadı. a serisi s serisi.. ben ara sıra eşimden dostumdan iphone 10 11 12 alıp kullanıyorum ve dıyorum kı gercekten bu kadar hız farkı var mı ya :0 ahh ahh imkanın varsa ios tan şaşma. ben bunları yazcak adam mıydım ama yazdırıyolar işte hersey ortada malesefMaalesef son çıkan modeller bütçemi çok aşıyor.
Hangi modeli kullanıyordunuz?
Kankam oyun oynamıyorsan iPhone 11 al şeklin olsun lafa gerek yok.Bu iki telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim, sizce hangisi fiyatına göre daha performanslı? Kamera olarak Iphone daha iyi geldi fakat işlemciler hakkında pek bilgim olmadığından emin olamadım.
Oyun oynamıyorum ama şekil olsun diye de almak istemiyorum açıkçası, kamerası vb. iyi olsun yeter oyunu bilgisayardan da oynarım zaten.Kankam oyun oynamıyorsan iPhone 11 al şeklin olsun lafa gerek yok.
Şu an 11 gibi düşünüyorum fakat Note 20 de yıllarca götürür gibi geliyor.11 al yıllaca telefon almayı düşünme, kafan rahat olsun.
O zaman iphone'u çak gitsin kanka kamerası felan gayet iyi bende 11 ve 13 pro max var şarjım %1 olmasına rağmen hiçbir perfonmans kaybı yaşamıyorum zaten kamera olayına girmiyorum instagramda paylaşım felan yaparken ios hd kalitede paylaşıyor androidde ise görüntü düşüyorOyun oynamıyorum ama şekil olsun diye de almak istemiyorum açıkçası, kamerası vb. iyi olsun yeter oyunu bilgisayardan da oynarım zaten.