Iphone 11 vs Note 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
iphone 11 almayın arkadaşlar orta segment telefona sırf elma için vermeyin o kadar paralar 5 6 binliralık telefonlarda daha kaliteli ekran var

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu iki telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim, sizce hangisi fiyatına göre daha performanslı? Kamera olarak Iphone daha iyi geldi fakat işlemciler hakkında pek bilgim olmadığından emin olamadım.
tasarım ve arayüz kolaylığı diyorsan iphone , yazılımla uğraşıyorum özelliğim fazla olsun diyorsan samsung bana göre

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aslında 12'yi de düşündüm fakat fiyat farkı çok artıyor 11'e göre.
evet fakat 11 serisine inanın alırsanız 2 ay sonra cok pişman olursunuz. alabilirseniz 12 mini öneririm. cok stabil çalısıyor (suanlık) ilerde 12minimde büyük ihtimal 11 gibi olcak güncellemelerle

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Note 20 al iPhone performansına göre fiyatı çok pahalı

EMPATİ
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İphone oyun telefonu değildir ona göre seçimini yapabilirsin.
Post automatically merged:

İphone oyun telefonu değildir ona göre seçimini yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İphone'yi her zaman öneriyorum diğer markalar sürekli yenisini çıkartıyor ve arkada kalan cihazlar yavaşlıyor ama İphone de öyle değil İphone 5 ve ya 6 alan kişi bile rahat rahat telefonuna güncellemeler gelmeyene kadar kullanılabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam android kullanıcısı olarak kamera icin iphone 11 oyun için de iphone 11 derim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
iPhone 11 is my choice to beat the Net 20 in looks and amazing features

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir zamanlar Iphone 11'de dokunmatik sorunu var diyorlardı sonra çözüldü dendi fakat halen bu sorun devam ediyor olabilir mi?
Yarın bir de kullanan arkadaşlarıma soracağım onların memnunluğuna göre kararımı sizi bildiririm, yorumlarınız için teşekkürler :)

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Maddi durumun yetiyorsa iphone 11 daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana kalırsa iphone daha iyi gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka iphone 11 tabiki ben uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım yani asla iphoneyi androide değişmem ne olursa olsun virüs sorunu yok bir kere

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence buna kendin karar vermelisin. Sen bir cihazdan ne bekliyorsun? Güzel kamera? Uzun pil ömrü? İşlemci hızı ve cihaz akıcılığı? Her oyunu oynatsın mı istiyorsun? Film izlerken mükemmel görüntü mü istiyorsun? Özgürce root atabileceğin , kurcalayabileceğin bir cihaz mı istiyorsun? Ben Note20'nin özelliklerine baktım bir android telefonundaki en üst seviye bir telefonu. Kamerası çok iyi 8k video çekme özelliği bile var. İşlemcisi çok hızlı her işini görür. Süper amoled ekranı gerçekten seyir zevkini arşa çıkartır. Bir andorid kullanıcısı olaraktan Note 20yi tavsiye ederim. Bende telefon arıyorum ama benim bütçem bu kadar büyük değil eğer olsaydı kesinlikle note20 mükemmel bir cihaz. Android özgürlüktür.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu iki telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim, sizce hangisi fiyatına göre daha performanslı? Kamera olarak Iphone daha iyi geldi fakat işlemciler hakkında pek bilgim olmadığından emin olamadım.
İOS > ANDORİD DERİM

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ne için kullandığına bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...