iPhone 11'den iPhone 12'ye geçmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
bana göre 2 side aynı ama eğer paran varsa geç çünki fiyatlar zaten artıyo zarar etmesin alırsın değerlenir zaten altın gibi artık

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ipsten olede ve daha iyi ekran çerçeve oranına sahip olmak gibi düşünmek gerek

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
işlemci,kamera ve en net ekranda değişiklik var aradaki fiyat farkı senin bütçeni zora sokarsa geçme sokmaz dersen geçebilirsin hatta direk 13e geçebilirsen daha iyi olur

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Krallar selamlar. 11 kullanıyorum, gayet yeterli işimi falan çok da görüyor. Hiç eksi noktasını görmedim, çok şükür. 9 ay da garantisi devam etmekte ve Apple Watch Series 5 kullanıyorum yanında. Saat bağımlılığım vallahi var :D Şimdi birisi ile hem telefonu hem saati verip iPhone 12 ile takaslama şansım var. Sizce geçmeli miyim? Çok fazla araştırma yaptım ve sonuç olarak şunu öğrendim ki 12'nin bir kaç artısı var:
  • Ekranı kalitesi çok iyi.
  • 5G desteği var.
  • A14 Bionic işlemci kullanıyor. 11'de A13 bionic kameralar araştırmalarım doğrultusunda aynı.
Çok arada kaldım, geçsem mi geçmesem mi diye saati vereceğim. O biraz beni tedirgin etti sadece. Sizlerin de yorumunu almak istedim. iOS'da bilgili, kullanmış ve tecrübe etmiş hocalarım yorum yaparsa çok sevinirim. Dediğim gibi saat bağımlılığım var yıllardır.
Hiç değmez boş yere saatinden olursun

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aralarında çok bir fark yok bence boşa para verilir hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla bu detaya dikkat et bak 12den itibaren şarj sorununu çözmüşler diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şöyle söyliyim ben 12 den 11 e geçtim paraya sıkışmıştım elime para geçer geçmez geri 12 aldım 1 yıl kadar 12 kullandım 11 aşırı yavaş geliyor senı zora sokmucaksa kesınlıkle 12 al derım
Post automatically merged:

Şöyle söyliyim ben 12 den 11 e geçtim paraya sıkışmıştım elime para geçer geçmez geri 12 aldım 1 yıl kadar 12 kullandım 11 aşırı yavaş geliyor senı zora sokmucaksa kesınlıkle 12 al derım
ayrıca çip ekran ve şarj muhabbetinde 2 gömlek falan atıyor 11 e özellikle şarjda ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...