iPhone 13 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka bende önümüzdeki ay alacam ama forumda bana 11 almam tavsiye edildi aralarında bir fark yok zaten sadece görünüşü farklı bide daha ucuz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
paran varsa tabikide al reis ama 11 daha iyi benim fikrim hem fiyat hem kamera açısından 11i tercih ederim

Üye
3 HİZMET YILI
kardeş ben sana şunu söyliyim bütcen varsa al andorid falan boş iş ben 4 senedir android kullanıyorum ilk iphoneum 8 plus dı sonra 13 pro aldım sana tavsiyem hız olarak da ömür olarak şarj süresi olarkda alabilirsin bu işi hava yapmak için degmez knk yani evet havası oluyor ama hayatınıda degiştirimiyor ama hız olarak hepsiniden iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kamera derinliği ve .proraw özelliğindeki 25mb+ pixel opsiyonu her açıdan better than but not huawei. Performans açısından sürekli güncelleme alıyor olup güvenlik önlemlerinin çok yüksek derecede olması bir cabası. Merkez bankası kasası gibi ios sistemi asla kırılamaz sen fire vermedikçe. " biz şifresini kırdık açtık " imkansız max yapabildiğin restore with itunes ardından activation locka takılırsan faturası olmadığı sürece cihazın çöp olur vb... iOS = Central Bank

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
22 bin lira gibi fiyata makul görünümü çok hoş

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iphone tercihi iyi ama benim önerim o kadar parayı vereceğine xiaomi tarzı bir telefon alabilirsin. Android telefonları ben daha çok seviyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka durumunu bilemem ama baya pahalı bir telefon tabiki güzel durumun iyi ise al derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben kullaniyorum fakat bu paraya değmez daha ucuz fiyata ayni özellikleri bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
alırınır knk be 11 aldım pişmanın daha üstünü alsaydım diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Apple statü satıyor bilgin olsun yinede karar senin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
alıp sonra satadabilrisin applenin baya ticareti dönüyo

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben iphone 11 kullanıyorum çok memnunum 13 baya pahalı geldi bana ama kesinlikle çok güzel telefon

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk bence alma çok gereksiz pahalı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı :)
senin seçmin abimde kullnıyor ve memlun oyun oynayacksan da performansı iyi ve zaten alan olarak 128 gb olduğu için istdeiğini indirebilirsin
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka cidden cok gereksiz bi para 30 bin tl civarında suan onun yerine o kadar paran var 8 9 k civari telefonlardan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...