hâhahahhhaMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
Bence s25 ultra ya bak o paraya müq telefonMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
13 pro ya da pro max alacağım. normalde 13 alacaktım fakat biraz daha yükselttik çıtayı.13 pro alınabilir
senin seçmin abimde kullnıyor ve memlun oyun oynayacksan da performansı iyi ve zaten alan olarak 128 gb olduğu için istdeiğini indirebilirsinMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()