iPhone 13 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Üstüne 5 daha koy bmw m3 süt beyazı alabilirsin :D Bu arada parasında değilsen zaten al gitsin 5-6 sene götürüyor ilk çıktığında 7plus aldım kullanıyorum halen.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
almak istersen tabiki alabilirsin ama seçimden önce düşücek yani mecburlar düşürmeye
anladım demek istediğini, beklemek her şekilde mantıklı görünüyor hatta pro max bile alabilirim 2 ay beklesem fakat telefonum sıkıntılı neyse bakalım duruma göre hareket edeceğiz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maddi sıkıntı yoksa kesinlikle, en iyi telefon zaten hemde uzunca bir süre değiştirmezsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
samsung s9 plus kullanıyorum. benim telefon yazılım güncellemesi almıyor artık. benim telefonla birlikte çıkan iphone xsler hala güncelleme alıyor. en az 2 sene daha güncelleme alacaklar gibi. 6sler güncelleme kapsımdan daha yeni çıktı. android telefonlarla root yapmadan bir sürü işlem yapabilme imkanın var ama güvenlik bakımından ihpne daha ağır basıyor. bir samsung kullanıcısı olarak iphone 13 alınabilir. miadı dolduktan sonra ben de iphone'a geçmeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı :)
Eğer maddi durumun yerinde ve hevesin varsa al ama aldıktan sonra pek de bir numarası olmadığını anlıyorsun tek güzel yönü kamerası ile çok güzel çekimler yapabilirsin eğer ilgin varsa

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
o telefonun tutarı senin bir aylık maaşınsa düşünme derim ama 6 ay çalıştıysan bir telefona o para verilmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Durumun iyi ise neden olmasın iphone adı yok NAMI var ..:)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam tek artısı etrafınıza hava atmak olur...
alacaksanız Xiaomi Redmi note 10 ya da 11 pro alın

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knka bana soracak olursan eğer ıphone 13 e vereceğin paranın yarısndan azını ıphone x veya 11 e kullan çok bi öyle fark yok ıphone 13 sadece gösterişten başka bişey değil yine de senin kararın

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Fiyatı konusunda normal olmadığının farkındayız fakat şu zaman diliminde çoğu şey için geçerli bu durum. Kendimi iyi hissedeceğim ve istediğim telefonu almak için sistemin düzelmesini beklemek biraz mantıksız geliyor çünkü hiç ışık yok farkındayım.
Post automatically merged:

11 al gerı kalan parayla gez toz zaten cok bir fark yok
knka bana soracak olursan eğer ıphone 13 e vereceğin paranın yarısndan azını ıphone x veya 11 e kullan çok bi öyle fark yok ıphone 13 sadece gösterişten başka bişey değil yine de senin kararın
Kamera ve batarya konusunda ki farkları var, kamera önemli fakat bi şekilde kurtarabilecek durumu var fakat batarya konusunda hassasiyetim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...