- Yasaklandı
Banlı Üye
düşer hocam bekleyin bana güveninamazonda 256 gb 22 k civarı bakalım düşer belki![]()
düşer hocam bekleyin bana güveninamazonda 256 gb 22 k civarı bakalım düşer belki![]()
5-6 sene götürmesi kafidir yaniÜstüne 5 daha koy bmw m3 süt beyazı alabilirsinBu arada parasında değilsen zaten al gitsin 5-6 sene götürüyor ilk çıktığında 7plus aldım kullanıyorum halen.
biraz daha erteleyebilirim fakat dolar yükselmeye devam ediyordüşer hocam bekleyin bana güvenin![]()
almak istersen tabiki alabilirsin ama seçimden önce düşücek yani mecburlar düşürmeye5-6 sene götürmesi kafidir yani
biraz daha erteleyebilirim fakat dolar yükselmeye devam ediyor
anladım demek istediğini, beklemek her şekilde mantıklı görünüyor hatta pro max bile alabilirim 2 ay beklesem fakat telefonum sıkıntılı neyse bakalım duruma göre hareket edeceğizalmak istersen tabiki alabilirsin ama seçimden önce düşücek yani mecburlar düşürmeye
Elbette maddiyat olarak yüksek bi durumda fakat kullanış açısından da her şekilde ayrıcalığı varMaddi sıkıntı yoksa kesinlikle, en iyi telefon zaten hemde uzunca bir süre değiştirmezsin
Eğer maddi durumun yerinde ve hevesin varsa al ama aldıktan sonra pek de bir numarası olmadığını anlıyorsun tek güzel yönü kamerası ile çok güzel çekimler yapabilirsin eğer ilgin varsaMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
11 al gerı kalan parayla gez toz zaten cok bir fark yok
Kamera ve batarya konusunda ki farkları var, kamera önemli fakat bi şekilde kurtarabilecek durumu var fakat batarya konusunda hassasiyetim var.knka bana soracak olursan eğer ıphone 13 e vereceğin paranın yarısndan azını ıphone x veya 11 e kullan çok bi öyle fark yok ıphone 13 sadece gösterişten başka bişey değil yine de senin kararın