Knk 11 pro al daha iyi hava alcaksan 13 al ne diyimMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
Bence 11 al hem ucuz hemde çok bi farki yok fiyata göreMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
bana bundan oldu.knk genel olarak iphonları seviyorsan bide param var sıkıntı yok diyosan al gitsin ben cok begeniyorum sahsen ama 13ü sade alma pro max al birde knk 14 cıkıcak param var alabilirim diyosan bekle yakında cıkıcak
14 tam ekran ile gelişiyle birlikte kartları yeniden dağıtmak zorunda kaldım14 ün çıkmasını bekleyin öyle 13 satın alın fiyatlarda düşüş sağlanır onun dışında ben olsam iphone 11 pro max kullanırdım sizin yerinizde olsam.
Almanı öneririm reis. Hem yatırım amaçlı hemde kullanım amacıyla daha güzel. Şimdi alırsan ileride üstüne kar koyup satabilirsin. Kullanım amacındanda güzeldir. Yani bütçen uyuyorsa alabilirsinMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
paran varsa al knk .dMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()
dostum oncelikli sana sunu soylemek istiyorum ios ve android isletim sistemlerini kullandim ikisinide uzun bir sure ve su bir gercek ios isletim sistemi olan telefonlar yani iphoneların hepsi kamera kalitesi icindeki ssdinin hizi telefon bambaska bir sey kesinlikle android isletim sistemli telefonlar butce dostudur ama su bir gercek hic bir sey bir iphonenin yerini tutamaz kesinlikle iphone almalisinMerhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı![]()