iPhone 13 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İphone 13 gayet havalı gerçekten ancak 11 daha mantıklı gibi hava atmak istemiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
14 çıkacağını söylüyorlar bence 14 ü bekle eğer sevmezsen ya da çok pahalı gelirse diğerlerini düşünürsün. hem belki biraz daha ucuzlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bence iphone 13 yerine 11 pro max alabilirsin ekran açısından kazandırır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk genel olarak iphonları seviyorsan bide param var sıkıntı yok diyosan al gitsin ben cok begeniyorum sahsen ama 13ü sade alma pro max al birde knk 14 cıkıcak param var alabilirim diyosan bekle yakında cıkıcak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben geçen gün aldım ama bir android kullanıcısı olarak alışamadım..

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı :)
Bence 11 al hem ucuz hemde çok bi farki yok fiyata göre

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar sonsuz bi döngüye girmiş gibi hissediyorum. İphone 14 serisini beklemekteyim vesselam.
Post automatically merged:

knk genel olarak iphonları seviyorsan bide param var sıkıntı yok diyosan al gitsin ben cok begeniyorum sahsen ama 13ü sade alma pro max al birde knk 14 cıkıcak param var alabilirim diyosan bekle yakında cıkıcak
bana bundan oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka baya pahalı şu sıralar 11 al bence biraz daha paran kalır onla da kendine istediğini alırsın

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
14 ün çıkmasını bekleyin öyle 13 satın alın fiyatlarda düşüş sağlanır onun dışında ben olsam iphone 11 pro max kullanırdım sizin yerinizde olsam.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
14 ün çıkmasını bekleyin öyle 13 satın alın fiyatlarda düşüş sağlanır onun dışında ben olsam iphone 11 pro max kullanırdım sizin yerinizde olsam.
14 tam ekran ile gelişiyle birlikte kartları yeniden dağıtmak zorunda kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
iphone 13 güzel telefon ama kesinlikle fiyat performans değil eğer para sorun değilse alabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şöyle diyeyim iphone 13 almaktansa prosunu almayı tercih ederim yine de şunu diyeyim havalar çok sıcak olduğu için elinde biraz kullanmanla hemen ısınabiliyor iphone x kullancısıyım ben hala memnunum ama illa iphone olmayacaksa önerim mi 11 gerçekten mükemmel telefon

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tabii ki bir telefona o kadar para verilmez ama iPhone 13 pro max gelmiş geçmiş en iyi telefon.(şahsi fikrim)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı :)
Almanı öneririm reis. Hem yatırım amaçlı hemde kullanım amacıyla daha güzel. Şimdi alırsan ileride üstüne kar koyup satabilirsin. Kullanım amacındanda güzeldir. Yani bütçen uyuyorsa alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum oncelikli sana sunu soylemek istiyorum ios ve android isletim sistemlerini kullandim ikisinide uzun bir sure ve su bir gercek ios isletim sistemi olan telefonlar yani iphoneların hepsi kamera kalitesi icindeki ssdinin hizi telefon bambaska bir sey kesinlikle android isletim sistemli telefonlar butce dostudur ama su bir gercek hic bir sey bir iphonenin yerini tutamaz kesinlikle iphone almalisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...