iPhone 13 satın alınmaya değiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yakın zamanda iPhonea geçiş yapmayı düşünüyorum araştırdım baya bi bence alınacak en iyi telefonlardan bitanesi pahalı olması dışında hiç bir sorunu yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka iphone 13 degilde 11 alabilirisin yani hem ayni kamera filan

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ios sistemi çok iyi bir sistem olmuştur tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
paran varsa alınır ama fazla durumun iyi değilse gereksiz bir telefon 11 falan ideal..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu dönemde almanın anlamı yok fiyatı çok fazla ama bundan sonra da düşmez zaten parayı veren düdüğü çalar aga

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Para bolsa alınır
Post automatically merged:

Para bolsa alınır

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ekonomik durumun iyise almaya değer fakat bunun haricinde ona para vermek yerine daha iyi telefonlar alabilirsin zevkin neye göre bilmiyorum önerseydin kamera ve oyun açısından iyi telefon önerebilirdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İphone 13 aldım sim kart takmadım test ediyorum. İlk iphone cihazım ama gıcık olduğum yönleri var iade alınıyor etmeyi bile düşündüm. Bir defa Android gibi otomatik galeri yok. Yani kamera ile çektiklerinizi kamera klasörüne instagram WhatsApp fotolarını kendi otomatik klasörlere atmıyor. Son eklenenler diye bir yere hepsini topluyor siz manuel albüm açıp atacaksınız. Hafıza kartındaki fotoları itunes üzerinden albüm albüm atmak mümkün değil bir albüm atıp ikinci atınca ilk Attığınız fotoları siliyor, hiç bir yerde yolu açıklanmamış kendim buldum çok uzun yöntem. Apple tr de teknik özeliklerde NFC var yazmış alette nfc yok. Bayisine sordum tr cihazlarda yok nezaman güncelleme gelir gelirmi bilmiyoruz diyor. Widget öyle aman aman uygulamalar için hiç yok. Yani size 15-16bine cihaz satıyor ama ciddi kısıtlıyor. Bunlar şimdilik tespitlerim. Apple hava atmak için kullananlarda kesinlikle beyin yok. Benim işimi görürken beni arka caddelerden dolandırıyorsa havası batsın.

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Peki paran varsa almaya değer Ve eğer değilse, sahip olduğun her şeyi buna harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam merhabalar fotoğraf çekinmeyi seviyosan almaya değer bende 11 var kaliteli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...