Hiç bir alakası yok. tamamen apple in uydurduğu bir yöntem benim ürettiğim 30 liralık bataryayı 700 liraya taktırsınlar mantığı. Böyle bir şey olsaydı senelerdir şikayet alıyor olurduk.orjinalinden baska kullanmamanı onerılırım aga telefona zarar verıyo kasma felan yapıyo dıye bılıyorum
pekı kral ben tavsıye sundum hanı en saglıklı olarak orjınalı nı kullanmasını tavsuye ettım tabıkıde mecburı orjınal gerekmıyoHiç bir alakası yok. tamamen apple in uydurduğu bir yöntem benim ürettiğim 30 liralık bataryayı 700 liraya taktırsınlar mantığı. Böyle bir şey olsaydı senelerdir şikayet alıyor olurduk.
eğerki maddi durumunda biraz zorluk cekıyosa tanıdık bı telefoncudan da alabılırsın dedım gormedın sanırımHiç bir alakası yok. tamamen apple in uydurduğu bir yöntem benim ürettiğim 30 liralık bataryayı 700 liraya taktırsınlar mantığı. Böyle bir şey olsaydı senelerdir şikayet alıyor olurduk.
araştırdım ama pek bilgi bulamadım ben doğrusuçin diye biliyorum
kullanmsaı önemli degil pil saglıgı ne meselaarkadaşım taktırmıştı quatro muydu qutaro muydu neydi 1 senedir filan kullanıyor sıkıntı yok
quatro yu 7 ay kullanabildim sadece
Değerli yorumun için teşekkürler kral bakıcamBir İos tamircisi olarak 2 marka önerim var sana. 1 Deji evet çok güzel bir batarya uzun ömürlü 5-6 ayı yedikden sonra onunda performansı düşüyor. Linktech in %20 performance geliştirilmiş bataryası mevcut onu kullan firma batarya ya şişme garantisi de veriyor.
TR nin durumu belli be kraliphone 6 kaldımı bu devirde ya iphone 7 8 al bari dostum
Askere gidicem güzel dayanıklı birşey olması lazım 6 ay 1 sene idare etsin yeterlifiyatına göre degişiyor batarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?