Onaylı Üye
arkadaşlar bilgisayarımda takılı olan i7 950 işlemciyi çıkarıp yerine i7 7700k takmak ıstıyorum suan bende mevcut takarken ne gibi değişiklikler yapmam gerek veya taktıktan sonra? şimdiden teşekkürler
anakartım kesın mı destekllemıyor ?İ7 950 1366 soket bir işlemci yani anakartın 1366 soket i7 7700k ise 1151 soket bir işlemci anakartını değiştirmen gerek sana tavsiyem yeni bir pc toplayıp i7 7700k yı ona tak
teşekkür ederim dostumi7 950 1366 pin destekli i7 7700k ise 1151 pin destekli yani işlemci değişitriceksen 1151 pin destekli ve 7. nesil anakart alman lazım ve tavsiyem 3000tl yi gözden çıkardıysan.sana önerim bunları alman..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapi7 7700k dan çok daha güçlü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapve bu anakartı öneririm
Arkadaşlar açıklamış evet kesın desteklemiyor senin istedigin şey 1366 tane deliğe 1151 iğne sokmak gibi bir şey o işlemciyi aldıysan bir bilgisayar toplaman en iyisianakartım kesın mı destekllemıyor ?
teşekkür ederim sağol ilgin içinArkadaşlar açıklamış evet kesın desteklemiyor senin istedigin şey 1366 tane deliğe 1151 iğne sokmak gibi bir şey o işlemciyi aldıysan bir bilgisayar toplaman en iyisi
Post automatically merged:
Ve ilk defa bilgisayar toplayacak isen bir bilene toplattır veyahut hazır al yanlış bir şey yapabilirsin
Yorum yapan arkadaşların önerisine katılıyorum.onerilerine uyarsan daha hzli ve sağlıklı oyunlarda daha performanslı bir bilgisayar elde edebilirsin.arkadaşlar bilgisayarımda takılı olan i7 950 işlemciyi çıkarıp yerine i7 7700k takmak ıstıyorum suan bende mevcut takarken ne gibi değişiklikler yapmam gerek veya taktıktan sonra? şimdiden teşekkürler