bi kaç gün önce yeni bir laptop aldım da yüksek performans olarak ayarladım ancak işlemci ghz çok düşük normalde turbo ile 4.40 ghze kadar çıkabiliyor ancak oyunlarda fln sürekli 1.50 civarında nasıl arttırabilirim
Sıkıntı var dememiş zaten, nasıl arttırabileceğini sormuş ghz yi.otomatik olarak gerektiği kadar kullanıyor diye biliyorum bir sıkıntı yok
otomatik olarak ayarlanıyor o, yani arttıramazsın gerektiği kadar kullanır yani bir şey yapmasına gerek yok yani sıkıntı yokSıkıntı var dememiş zaten, nasıl arttırabileceğini sormuş ghz yi.
evet ek bilgi olarak msı güncellim diye sürücü indirmeye çalışıp pc yi açamayan sıfırlayan arkadaşlarım oldu bilmediğiniz işe dikkat edinizIntel extreme tuning utilitiy indirerek ayarlamalar yapabilirsin ama herşeyi fullemeni tavsiye etmem youtube da bununla ilgili içerik bulabilirsin
oc yapabilirirsinEkli dosyayı görüntüle 83181
bi kaç gün önce yeni bir laptop aldım da yüksek performans olarak ayarladım ancak işlemci ghz çok düşük normalde turbo ile 4.40 ghze kadar çıkabiliyor ancak oyunlarda fln sürekli 1.50 civarında nasıl arttırabilirim
ramimi arttırdım sorunum çözülmedi. ancak techpowerup sitesindeki forumda okuduğum kadarıyla üretici sınırlamış bu hızıBilgisayarın oyunda Ram'i sonuna kadar kullanıyor ve işlemcin ramden yeterince beslenemiyor. Oynadığın oyunun sistem gereksinimlerine bakıp ram ilavesi yaparsan çok yüksek ihtimalle sorunun çözülecektir.