aynı sorun bende de var neler yapabilirim hiç biri işe yaramıyo
aynı sistemin toplama videolarında uzay montaj yapıyorlar ve bu sıcaklıkların yanından bile geçmiyorlar oyüzden konu açtım ama görünen o ki kule tipi soğutucu almam şartAnakart vea ramlerin yetersiz olabilir dostum işlemcini tam kullanamıyor olabilir kasanın içindeki havalandırmalarda dahil
aldığımdan beri 6 tane ssd değiştirdim 20 den fazla format gördü zannetmiyorum virüs olduğunu , ve bu işlemciyle mining yapılırmı ki 120 tl lik işlemci ekran kartı ile kurtarıyor zatentermal macun çözüm olabilirveyahut mining virüs olabilir bilgisayarında. sıfırlamayı dene bilgisayarını
6 kere değiştirdimbitcoin virüsün olabilir ssd ni değiştir
nerden bildin la evet çok uzun süre açık kalıyor ama performans aynı sadece sıcaklık çok yüksek normalde 99 dereceye elimi yaklaştırsam yanar diye düşünüyorum ama bir kaç kere oyun oynarken bilgisayarı kapatıp işlemciyi söktüm 1 dakikada ılıktı 50 60 derece gibiydi sankikanka işlemci bitmiş artık sen o işlemciyi aldığından beri devamlı kullanıyosan normal değil mi sen yanmadığına dua et
bios bile modladım aynı hava akımı için aynı sistemi uzay montaj toplayanlar bu sıcaklıkları görmüyorlar uzaktan yakından . Dediğini de denedim son formatımı laptopdan yazdırdım usb yedeğerler çok yüksek virüs ve bilgisayar hava akımını kontrol et formatı flashdan atıyosan baska bir pcdenden yazdırım pc kapalıyken takarak atmayı dene
peki işlemcin neynerden bildin la evet çok uzun süre açık kalıyor ama performans aynı sadece sıcaklık çok yüksek normalde 99 dereceye elimi yaklaştırsam yanar diye düşünüyorum ama bir kaç kere oyun oynarken bilgisayarı kapatıp işlemciyi söktüm 1 dakikada ılıktı 50 60 derece gibiydi sanki
Post automatically merged:
bios bile modladım aynı hava akımı için aynı sistemi uzay montaj toplayanlar bu sıcaklıkları görmüyorlar uzaktan yakından . Dediğini de denedim son formatımı laptopdan yazdırdım usb ye
aldığımdan beri böyle acaba msı h55m e33 de düzgün mü çalımşıyor dicem deneyeceğim başka lga 1156 anakartım yokaldığından beri öyleyse firmaya durumu belirtseydin mimari sorunu olabilir
konu da yazdığı gibi xeon x3440peki işlemcin ney