İşlemci Sıcaklığım çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kasanın kapağını açık bırakarak dene. Fanın kaç RPM'le çalıştığını BIOS ayarlarından bak. Yavaş dönüyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Normal değil cok ısınıyor macununa ve sogutmana bak arada boşluk filan kalmasın bide cpu kullanımını kontrol et bişiy çok kullanıyodur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
You can end programs that it is not necessary on the task manager to free some load to your cpu/gpu. And you can try to disable programs on the startup to reduce work load.

Üye
5 HİZMET YILI
Virüsle ilgiliyse format atmalisin yada geri yükleme.faninada bir haktır calisiyormu birde bilgisayarını temizle sorun gidecektir Sanırım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Virüs olduğunu düşünüyorum eğer ısınma sorunun olsaydı en kötü ufak bi değişim görürdün termalde

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bitcoin virüsü olabilir format atmayı deneyebilirsin :)

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aldığından beri öyleyse firmaya durumu belirtseydin mimari sorunu olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka işlemci bitmiş artık sen o işlemciyi aldığından beri devamlı kullanıyosan normal değil mi sen yanmadığına dua et

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
termal macun çözüm olabilir :) veyahut mining virüs olabilir bilgisayarında. sıfırlamayı dene bilgisayarını

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Anakart vea ramlerin yetersiz olabilir dostum işlemcini tam kullanamıyor olabilir kasanın içindeki havalandırmalarda dahil

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Anakart vea ramlerin yetersiz olabilir dostum işlemcini tam kullanamıyor olabilir kasanın içindeki havalandırmalarda dahil
aynı sistemin toplama videolarında uzay montaj yapıyorlar ve bu sıcaklıkların yanından bile geçmiyorlar oyüzden konu açtım ama görünen o ki kule tipi soğutucu almam şart
Post automatically merged:

termal macun çözüm olabilir :) veyahut mining virüs olabilir bilgisayarında. sıfırlamayı dene bilgisayarını
aldığımdan beri 6 tane ssd değiştirdim 20 den fazla format gördü zannetmiyorum virüs olduğunu , ve bu işlemciyle mining yapılırmı ki 120 tl lik işlemci ekran kartı ile kurtarıyor zaten

bitcoin virüsün olabilir ssd ni değiştir
6 kere değiştirdim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
değerler çok yüksek virüs ve bilgisayar hava akımını kontrol et formatı flashdan atıyosan baska bir pcdenden yazdır pc kapalıyken takarak atmayı dene

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka işlemci bitmiş artık sen o işlemciyi aldığından beri devamlı kullanıyosan normal değil mi sen yanmadığına dua et
nerden bildin la evet çok uzun süre açık kalıyor ama performans aynı sadece sıcaklık çok yüksek normalde 99 dereceye elimi yaklaştırsam yanar diye düşünüyorum ama bir kaç kere oyun oynarken bilgisayarı kapatıp işlemciyi söktüm 1 dakikada ılıktı 50 60 derece gibiydi sanki

değerler çok yüksek virüs ve bilgisayar hava akımını kontrol et formatı flashdan atıyosan baska bir pcdenden yazdırım pc kapalıyken takarak atmayı dene
bios bile modladım aynı hava akımı için aynı sistemi uzay montaj toplayanlar bu sıcaklıkları görmüyorlar uzaktan yakından . Dediğini de denedim son formatımı laptopdan yazdırdım usb ye

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nerden bildin la evet çok uzun süre açık kalıyor ama performans aynı sadece sıcaklık çok yüksek normalde 99 dereceye elimi yaklaştırsam yanar diye düşünüyorum ama bir kaç kere oyun oynarken bilgisayarı kapatıp işlemciyi söktüm 1 dakikada ılıktı 50 60 derece gibiydi sanki

bios bile modladım aynı hava akımı için aynı sistemi uzay montaj toplayanlar bu sıcaklıkları görmüyorlar uzaktan yakından . Dediğini de denedim son formatımı laptopdan yazdırdım usb ye
peki işlemcin ney

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...