Onaylı Üye
knk bence bi temiz format at sonra gereksiz tüm uygulamaları arka plan uygulamalarını falan hepsini durdur sil
işlemci ne hocamArkadaşlar oyun oynarken mesela pm emulator 90 fps net alırken bi anda işlemcim %50 kullanmaya düşüyo ve fpsm 30 fps civarlarında oluyor format attım hiç bi ayara dokunmadan oyunu yükledim denedim yine aynı sorun var bilmeyen lütfen yorum yapmasın
disk yönlendirmesini yüksek yapmayı deneyebilirsin öncelik atamadanArkadaşlar oyun oynarken mesela pm emulator 90 fps net alırken bi anda işlemcim %50 kullanmaya düşüyo ve fpsm 30 fps civarlarında oluyor format attım hiç bi ayara dokunmadan oyunu yükledim denedim yine aynı sorun var bilmeyen lütfen yorum yapmasın
işlemciyi temizlemediysen temizle termal macunu yenile sorun düzelmez ise bios ayarlarını bi kontrol et derimMasaüstü GT1030 İ5 3470 3.20GHz 8GB ram
Post automatically merged:
samsung değil
Termal macununu yeniledinmi?Arkadaşlar oyun oynarken mesela pm emulator 90 fps net alırken bi anda işlemcim %50 kullanmaya düşüyo ve fpsm 30 fps civarlarında oluyor format attım hiç bi ayara dokunmadan oyunu yükledim denedim yine aynı sorun var bilmeyen lütfen yorum yapmasın