İşlemcim ile bir sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bilgisayarda öceden rahat bir şekilde oynayabildiğim oyunu şimdi girdiğimde aşırı derecede fps drop yiyorum oyundan çıktım ve normal bi şekilde internette gezmeye çalışırken bile fps drop yemeye devam ediyorum bilgisayarımda virüs yok bi tarama yaptım ama işlemcimle ilgili bi sorun mu var acaba ram ve işlemci %100 kullanılmasa bile fps drop yiyorum
1589730072999.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İşlemcini neyin kullandığına bi bakar mısın belki farkında olmadan arkada başka uygulama vesaire açık olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka bıde ramlara bak sorun ıslemcıdemı yoksa yuklu olan seylerdemı dene en kotu format atıp denemen lazım

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bazı uygulamalar arkada çalışmaya devam edebiliyor kontrol edebilirsin bir de işlemcinin ısı değerlerine baksana

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kullanmadığın her şeyi kapatmayı dene dostum spotify özellikle baya işlemci yiyor diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hangi Uygulamaların calıstıgına bak işlemciyi yoran uygulamalar olabılır.
görünürde herhangi bir zorlama gözükmüyor ama kasıyor
Post automatically merged:

arkadaşlar cidden anlayan biri varsa yazsın lütfen dediklerinizin çoğunu bende yaptım ama bir şey değişmedi acaba windowsun yeni bir güncellemesinden dolayı mı böyle oldu yada başka bir şey mi bilir biri yazsın

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyundayken msi afterbuner programını açıp yarım saatlik bir oynamayı dene. Değerleri kontrol et Cpu kullanımı, grafik kullanımı, sıcaklık değerleri, eğer görünürde bir şey yoksa muhtemelen bir program arka planda çaktırmadan kastırıyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reis fps drobu sadece işlemciye baklamak yanliş olur bu internetine baglanan wifi kullanici belleklerin güç kaynagin hepsinden olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka bıde ramlara bak sorun ıslemcıdemı yoksa yuklu olan seylerdemı dene en kotu format atıp denemen lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...