İşlemcim ile bir sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bilgisayarda öceden rahat bir şekilde oynayabildiğim oyunu şimdi girdiğimde aşırı derecede fps drop yiyorum oyundan çıktım ve normal bi şekilde internette gezmeye çalışırken bile fps drop yemeye devam ediyorum bilgisayarımda virüs yok bi tarama yaptım ama işlemcimle ilgili bi sorun mu var acaba ram ve işlemci %100 kullanılmasa bile fps drop yiyorum
1589730072999.png

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Isındığı için olabilir MSIAFTERBURNER yükleyip ordan fan speedini %100 e çekebilirsin veya olmassa format kankam

Üye
8 HİZMET YILI
Harddiskde sorun olabilir görev çubuğundaki arama kısmına "Sürücüleri Birleştir" yazıp "En iyi duruma getir" işlemini uygulayın. Disk durumuna göre bir kaç saat sürebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "MaskZeus, post: 2311828, membro: 2097815"]
Quando entro no jogo que posso jogar confortavelmente no computador agora, estou comendo muitas quedas de qps. Estou comendo queda de fps
Ekli dosyayı görüntüle 42734
[/ CITAÇÕES]
Post automatically merged:

Bilgisayarda öceden rahat bir şekilde oynayabildiğim oyunu şimdi girdiğimde aşırı derecede fps drop yiyorum oyundan çıktım ve normal bi şekilde internette gezmeye çalışırken bile fps drop yemeye devam ediyorum bilgisayarımda virüs yok bi tarama yaptım ama işlemcimle ilgili bi sorun mu var acaba ram ve işlemci %100 kullanılmasa bile fps drop yiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 42734
Makinenizin sahip olduğu bir virüs türü veya arka planda indirdiğiniz bir program olabilir.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
reis işlmcini modeli ney ne zman aldın ne zamandır kullanıyorsun biliyosun herşeyin bi ömrü var patlamaya gelmiş olablir bu arkanpldan program çalışsa bile bole olmaz alakası yok zarar gormuş olabilir belki içine baya toz kaçmış olabilir bi içini aç bak temizle iyi hava tut

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aga bu olay işlemciyle pek alakalı olmuyor genelde öyle gözükse de ya ramlerine aşırı yükleniyosundur yükü kaldıramıyorlardır veya güncellemeleri yapmıyosundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...