Bilgisayarda öceden rahat bir şekilde oynayabildiğim oyunu şimdi girdiğimde aşırı derecede fps drop yiyorum oyundan çıktım ve normal bi şekilde internette gezmeye çalışırken bile fps drop yemeye devam ediyorum bilgisayarımda virüs yok bi tarama yaptım ama işlemcimle ilgili bi sorun mu var acaba ram ve işlemci %100 kullanılmasa bile fps drop yiyorum
Harddiskde sorun olabilir görev çubuğundaki arama kısmına "Sürücüleri Birleştir" yazıp "En iyi duruma getir" işlemini uygulayın. Disk durumuna göre bir kaç saat sürebilir.
[QUOTE = "MaskZeus, post: 2311828, membro: 2097815"]
Quando entro no jogo que posso jogar confortavelmente no computador agora, estou comendo muitas quedas de qps. Estou comendo queda de fps Ekli dosyayı görüntüle 42734
[/ CITAÇÕES]
Bilgisayarda öceden rahat bir şekilde oynayabildiğim oyunu şimdi girdiğimde aşırı derecede fps drop yiyorum oyundan çıktım ve normal bi şekilde internette gezmeye çalışırken bile fps drop yemeye devam ediyorum bilgisayarımda virüs yok bi tarama yaptım ama işlemcimle ilgili bi sorun mu var acaba ram ve işlemci %100 kullanılmasa bile fps drop yiyorum Ekli dosyayı görüntüle 42734
reis işlmcini modeli ney ne zman aldın ne zamandır kullanıyorsun biliyosun herşeyin bi ömrü var patlamaya gelmiş olablir bu arkanpldan program çalışsa bile bole olmaz alakası yok zarar gormuş olabilir belki içine baya toz kaçmış olabilir bi içini aç bak temizle iyi hava tut
aga bu olay işlemciyle pek alakalı olmuyor genelde öyle gözükse de ya ramlerine aşırı yükleniyosundur yükü kaldıramıyorlardır veya güncellemeleri yapmıyosundur