İSS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam daha yeni tahhahütüm bitti ama ben türknete geçmedim çünkü şöyle bir sorunla karşılaştım fiyat artışı 1 yıl bile olmadan 2.fiyat güncellemesi herkez işte verdiği para için çok iyi diyebilir birde şöyle düşünün istedikleri zaman zam yapabilirler ben bu fikir yüzünden türktelekomda kaldım ve sorunlarım oldu bir iki kere ama hızlı bir şekilde çözdüler o yüzden türktelekom diyebilirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum yorumlara bakıyorum herkes türkneti önermiş ben de öneririm fakat artık çok pahalandı gigafiber harici alınmaz o fiyata her ay o kadar bayılmana gerek yok ben sana kendi internetimi önereceğim ismi gibirnet bak bu internete birçok insan laf atabilir sen aldırış etme fiyat olarak en ucuz ve ms olarakta en düşük ms'e sahip internet firması o yüzden kesinlikle bunu tavsiye ediyorum sana aylık fiyatlandırması 110 lirası ve ben bunu 8-9 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım senin de yaşayacağını sanmıyorum o yüzden alabilirsin gönül rahatlığıyla bu interneti fiyat olarak çok cezbediyor her ay türknete gidip 250 lira bayılmana gerek yok dostum ama yine de sen bilirsin ne alman gerektiğini öneri benimkisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence türk net almalsın ben kullanıyorum baya memnunum yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum altyapım kötü olmasına rağmen 75 download 25 upload alabiliyorum fiyatı da gayet uygundu fakat 250 tl oldu son zamla birlikte.Fiyatına yine de değer ama ucuzken çok daha güzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
5 Yıldır Turknet kullanıyorum ancak yapılan zamlardan sonra Milenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Altyapını sorguladıktan sonra san uygun olan pakete bak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...