Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, evimde boş port ve fiber altyapısı var. Şu an D-Smart kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Bana müşteri hizmetleri düzgün, kesinti yapmayan, parasını hak eden ISS öneriniz var mı?
TURKNET veya SUPERONLİNE net bi şekilde sakın fiyata aldanıp millenicom denen saçmalığa başvurma müşteri temsilcisine bile bağlanamıyosun kayboluyolar sattıktan sonra
Eskiden turknet kullanıyordum çok fazla zam gelmeye başladı, gıbırnete geçtim 9 aydır kullanıyorum şimdi tekrar zam gelir diye de yıllık ödeme yaptım bir de bir arkadaşımı davet ettim aylık 200den 1 yıl boyunca kullanıcam turknet de bi 500ü görür (1000mbps olmadığı sürece turknet alınmaz)
Türk telekom derim çünki zaten istediğiniz hızı sorunsuz ve kesintisiz veriyorlar müşteri hizmetlerine bağlanmak basit ping değeri düşük upload hızı ise benim 100 mbps dowload 20 mbps upload bana yetiyor