kardeşim ortak ihtiyaç duydugumuz bir program olması lazımNe tür program bu ?
ne botu ? dlive nedir bilmem ama anlatırsan neden olmasın .Dlive botu
peki isteklerinizi alıyorum en uygununu yapacagımLinktl vs bot olabilir
mesajıma cevap verirmisinÇok amaçlı program olabilir uğraştırıcı olur ama işe yarar(linktl,eklink botu insta takipçi falan hepsi aynı programda )
Bir ara yapıcaktım buna benzer birşey ancak aklmıdan çıkmış bu konuyu görmem iyi oldu
bu arada gönderiyi düzenleyip altına En çok beğenileni yapacağım dersen hem beğeni kasılır hemde daha kolay olur kesinlikle kendim kasmak veya başka birşey için demiyorum 2 taraflıpeki isteklerinizi alıyorum en uygununu yapacagım
Kesinlikle +++RTX 2080Ti torrent indirme yap.
Şaka maka linktl gibi siteleri otomatik geçen bir program yapabilirsin.
Linki girdiğin zaman otomatik geçip tarayıcıdan açabilir.
lisede web tasarım bölmündeki arkadaşım yapmştı bi 1 bin tl kazanmıştı bot diye bilgisayar banı yedi. akıllandı bidaha yapmıyor ama program hala elinde. isterseniz büyük bir mecraya satabilirim.Linktl vs bot olabilir
LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Reklam Geçip Ve Her Reklam Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?lisede web tasarım bölmündeki arkadaşım yapmştı bi 1 bin tl kazanmıştı bot diye bilgisayar banı yedi. akıllandı bidaha yapmıyor ama program hala elinde. isterseniz büyük bir mecraya satabilirim.
yüksek mecra dediğim 100 tl gibi bir fiyataLinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Geçip Ve Her Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?
LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Geçip Ve Her Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?
tek yaptığı reklamı geçmiyor reklamı geç tuşuna o saniyede basanların ip adresleriyle aynı anda o reklamı geç tuşuna 50 kez tıklattırıyormuş gibi yapıyor program fakat %50 şans oranı var bazen click hatası veriyor ondada tek başına iş yaptığı için.LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Geçip Ve Her Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?
pyton ve java kökenli bir yazılım 420 mb boyutunda olması lazım istesem verirde satcamı öğrenince delirir.yüksek mecra dediğim 100 tl gibi bir fiyata
Post automatically merged:
tek yaptığı ı geçmiyor ı geç tuşuna o saniyede basanların ip adresleriyle aynı anda o ı geç tuşuna 50 kez tıklattırıyormuş gibi yapıyor program fakat %50 şans oranı var bazen click hatası veriyor ondada tek başına iş yaptığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?