İstek Program Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers ailesi isteklerinize göre bir program yapmayı düşünüyorum en çok hangi konuda yorum gelirse onunla alakalı bir program yapmak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin :) iyi forumlar dilerim

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ne tür program bu ?

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok amaçlı program olabilir uğraştırıcı olur ama işe yarar :) (linktl,eklink botu insta takipçi falan hepsi aynı programda :D)
Bir ara yapıcaktım buna benzer birşey ancak aklmıdan çıkmış bu konuyu görmem iyi oldu :D

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok amaçlı program olabilir uğraştırıcı olur ama işe yarar :) (linktl,eklink botu insta takipçi falan hepsi aynı programda :D)
Bir ara yapıcaktım buna benzer birşey ancak aklmıdan çıkmış bu konuyu görmem iyi oldu :D
mesajıma cevap verirmisin :D
Post automatically merged:

Bence İnstagram için bot yapabilirsin Spam bot Takipçi bot örneğin Bir uygulama ver içindeki seçenekler zor olur herhalde ama para ile satabilirsin tabi fikir benim olduğu için ağaya beleş :D
İnstagram Takipçi bot (500 Takipçiden sonrası ücretli olabilir.)
İnstagram Spam bot (bu direk paralı olabilir.)
İnstagram Beğeni bot (beleş olsa ne yazar.)
İnstagram Yorum bot (beleş olsa ne yazar.)
İnstagram Kaydedilenler,Hikaye İzleme bot (bu direk paralı olabilir.)
yani bilmiyorum saçma gelebilir size belki yada mantıklı artık aklıma gelen bu full instagram üstüne yapılan birşey
aynı şekilde başka Uygulamalar üzerine yapabilirsin
Ama bence kesinlikle 2 uygulama için yapılan program yapma :)

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
İnsta botu olabilir hocam

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bro git d4dot mod'la herkezin işine yarar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
peki isteklerinizi alıyorum en uygununu yapacagım
bu arada gönderiyi düzenleyip altına En çok beğenileni yapacağım dersen hem beğeni kasılır hemde daha kolay olur kesinlikle kendim kasmak veya başka birşey için demiyorum 2 taraflı :)

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
RTX 2080Ti torrent indirme yap.
Şaka maka linktl gibi siteleri otomatik geçen bir program yapabilirsin.
Linki girdiğin zaman otomatik geçip tarayıcıdan açabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
Silkroad online için F8 Gamer bypas hwid yapabilir misin DLL dosyası editler misin geri dönüş yap bana konuşalım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
RTX 2080Ti torrent indirme yap.
Şaka maka linktl gibi siteleri otomatik geçen bir program yapabilirsin.
Linki girdiğin zaman otomatik geçip tarayıcıdan açabilir.
Kesinlikle +++
Uzantı olarak yapılabilir mi bilmiyorum ama Uzantı olarak yapılıyorsa Çok Değerlenir diyeyim

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Trainer yap.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
lisede web tasarım bölmündeki arkadaşım yapmştı bi 1 bin tl kazanmıştı bot diye bilgisayar banı yedi. akıllandı bidaha yapmıyor ama program hala elinde. isterseniz büyük bir mecraya satabilirim.
LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Reklam Geçip Ve Her Reklam Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Geçip Ve Her Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?
yüksek mecra dediğim 100 tl gibi bir fiyata

LinkTl Botu Zor Birşey Değilki Neden Yüksek Bir Mecraya Satıcaksın ?? En Basitinden WebBrowserdan Her Zaman Geçip Ve Her Değiştirdiğinde Proxy Değiştiren Bir Program Bunun Neresi Zor?
tek yaptığı reklamı geçmiyor reklamı geç tuşuna o saniyede basanların ip adresleriyle aynı anda o reklamı geç tuşuna 50 kez tıklattırıyormuş gibi yapıyor program fakat %50 şans oranı var bazen click hatası veriyor ondada tek başına iş yaptığı için.

yüksek mecra dediğim 100 tl gibi bir fiyata

tek yaptığı ı geçmiyor ı geç tuşuna o saniyede basanların ip adresleriyle aynı anda o ı geç tuşuna 50 kez tıklattırıyormuş gibi yapıyor program fakat %50 şans oranı var bazen click hatası veriyor ondada tek başına iş yaptığı için.
pyton ve java kökenli bir yazılım 420 mb boyutunda olması lazım istesem verirde satcamı öğrenince delirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...