- Konuyu başlatan
Griffin Premium
Tabi, Bugün içinde fırsat bulabilirsem dönecem kardeşimelinde silah olan adam fotosuna Sadece CaesaR şeklinde yapabilir misin hocam sana zahmet.
Tabi, Bugün içinde fırsat bulabilirsem dönecem kardeşimelinde silah olan adam fotosuna Sadece CaesaR şeklinde yapabilir misin hocam sana zahmet.
Denemeye çalışırım, teşekkürlerbirde profil fotoyu değiştirsek hani kendi istegine bağlı şekilde sadece ultra üye perminin rengine göre yani koyu mor bir şekilde renklendirirsen sevinirim.. Yine ondada CaesaR yazıversin. Kolay gele.
TeşekkürlerElinize Sağlık Başarılı .
Mesaj attımKnk Bana Logo Tasarlarmısın ? Üstünde MemoryHackers logosu Ve Profil Resmim Altında 5 Yıldız Tam Bir Hacker Logosu Gibi Olsun
ben de sana özelden yazdım reiz ilgilenirsenPm attım
Hemen dönüyorum kardeşimben de sana özelden yazdım reiz ilgilenirsen
Denerim bugün veya yarın teslim etmeye çalışacamen baştaki crystal güzelmiş oraya FeraryusTR yazarmısın bide en alttaki wallpaperslardan en sondaki yılan olana FeraryusTR yazarmısın şimdiden teşekkürler
Tabi kardeşim fırsat bulduğumda bitirince atarım özeldenAlbatrozun yerine FENERLIREIS yazarmısın
Neyle ilgili olacak kardeşim yazarım yazmasına da siyah arkaplana beyaz renk yusuf da yazarım olmaz ki böylereis YusufBey1453 yazarmısın
reis sen karar verNeyle ilgili olacak kardeşim yazarım yazmasına da siyah arkaplana beyaz renk yusuf da yazarım olmaz ki böyle![]()