İşyerindeki/sınıfındaki ilk gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İşyerindeki/sınıfındaki ilk günü hatırlıyorsanız nasıl geçmişti

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk okulda okula çok hevesli başlamışım ayrıca çok da yaramazmışım herkesi dövermişim sataşırmışım ailemin bütün zamanı okulda benden gelen şikayetleri dinlemekle geçmiş :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
okulda ilk gün arkalara gideyimde bari göze batmayım dedim daha çok göze batarak sınıfın kaynatıcısı rolüne düştüm ilk günden mimlendim hocalar tarafından ilk işimdede aşırı derecede bu bana ne der ne yapacam ben neden çalışıyorum ne gerek var diyerek söylenerek çalışmaya devam etmiştim ki insanların karşılarına bile çıkmak istemiyordum garson olduğum halde :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hatırladığım anıya göre tam olarak kaçıncı sınıfta okuduğumu hatırlamam mümkün değil ama hatırladığım bir sınıfımdan bahsedeyim :)
Sınıfa girdikten birkaç dakika sonra bazı çocukların ağladığını bazılarının ders boyunca sırasına çeşitli resimler çizdiğini ve bazı mental sıkıntılıların dersin öğretmeni herkesi tek tek tanımaya çalışırken sınıfın ortasında koşuşturduğunu hatırlıyorum :)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim okulda ilk gün klasik herkes ağlarken, ben oturdum olgun olgun hocayı vs bekledim. İşyerindeki ilk günde de bildiğin sömürmüşlerdi beni evegeldiğimde ölü gibi yatmıştım.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim okulda ilk gün klasik herkes ağlarken, ben oturdum olgun olgun hocayı vs bekledim. İşyerindeki ilk günde de bildiğin sömürmüşlerdi beni evegeldiğimde ölü gibi yatmıştım.
aynen o bi klasık ilk gün yoruyolar yorabildigi kadar
Post automatically merged:

okulda ilk gün arkalara gideyimde bari göze batmayım dedim daha çok göze batarak sınıfın kaynatıcısı rolüne düştüm ilk günden mimlendim hocalar tarafından ilk işimdede aşırı derecede bu bana ne der ne yapacam ben neden çalışıyorum ne gerek var diyerek söylenerek çalışmaya devam etmiştim ki insanların karşılarına bile çıkmak istemiyordum garson olduğum halde :D
seninki garipmiş insanların karşısına cıkmak istememek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilk okula başladığımda boyum neredeyse diğer tüm yaşıtlarımdan daha uzundu (şuan 198) sınıfa girdiğimizde hülya hocamız (sınıf öğretmeni) beni sınıfla tanıştırdı herkes bir süre bana garip bir tavırla bakıyorlardı bense utandığımdan dolayı sadece sırama bakıyordum kafamı kaldıramıyordum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lise hayatımın ilk senesinde sınıfa en geç gelen kişi bendim ders ortasında sınıfa girmiştim o kadar rahattım ki hiç utanma vs. yoktu. Çabuk kaynaştım

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir internet kafede işe başladım, çok gergindim, ilk defa para ve bir yerle uğraştım ya da sorumluluk aldım.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İlk liseye başladığımda herkes sus pus oturuyordu, üniye yeni başlayan bir arkadaşımla telefonla mesajlaşıyordum, onlarında durumu aynıymış.
İşe ilk başladığımda herkesle tanıştım fakat aşırı mesafeli yaklaştım, sonradan şube değiştirdim, insanlarla "kanka" düzeyine gelebildim. Yine her şeyimi anlatmıyorum ama derdime yardımcı olabilecek abilerimle/ablalarımla tanıştım.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Okulda ilk günüm orta okuldan sonra hep kavgayla gürültüyle geçerdi. İlk günler genelde okula gitmez kaçardım. İş yerinde zaten ilk gün tanışma öğrenme gibi şeylerle geçiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ortaokulun ilk günüydü ben erkenden gelip arkaya oturmuştum zil çalmaya yakın çok büyük bi çoçuk yanıma oturmuştu boyu 1.68 - .1.69 felandı herhalde çok korkmuştum bayada iriydi.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Valla dükkana bir girdim "artık babamı dinlendirmenin vakti geldi bundan sonra komple burdayım " dedim 9 elemanın hepsi bakakaldı .

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ilkokulda herkez benden nefret ediyordu ve günüm geçtikce kötüye gidiyordu ozamanlar ama alıştım

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ilk okulda okulda yemek vericekler sanıp okula yemek götürmemiştim herkesten yemek isteyerek karnımı doyurmuştum ama o gün çok güzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben küçükken başladığımda çok mutluymuşum heyecanla gidiyormuşum ama annemle babam beni sınıfa bıraktıklarında ağlıyormuşum özlerim diye

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk okula ilk başladığım gün normal olarak çoğu çocuk ağlamıştı bende ağladım ama annem gidicem deyip gitmediği için .d

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sınıftaki ilk gün sıraya oturduktan 5dakika sonra ortaokuldaki arkadaşımla karşılaştım. Aynı sınıfa denk gelmiştik. İlk gün 2 kişiyle de tanışmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...