Değişik bir his para kazanma duygusu çok değişik gelmişti ticaret işi yapıyordum
7 Nis 2022 #21 ninoss2 Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli Ultra Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 1,612 Çözümler 9 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 5 HİZMET YILI Değişik bir his para kazanma duygusu çok değişik gelmişti ticaret işi yapıyordum
8 Nis 2022 #22 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI Mertsvl' Alıntı: İşyerindeki/sınıfındaki ilk günü hatırlıyorsanız nasıl geçmişti Genişletmek için tıklayın ... sınıftaki ilk günüm çok heyecanlı ve utangaç geçmişti
Mertsvl' Alıntı: İşyerindeki/sınıfındaki ilk günü hatırlıyorsanız nasıl geçmişti Genişletmek için tıklayın ... sınıftaki ilk günüm çok heyecanlı ve utangaç geçmişti
8 May 2022 #23 werehog W Onaylı Üye Katılım 14 Ağu 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 6 7 HİZMET YILI ben ilk gün çok sakin ve gidip gelmiştim hiç ağlamamıştım ve ilk günden arkadaş grubu bile kurmuştuk kendi aramızda
ben ilk gün çok sakin ve gidip gelmiştim hiç ağlamamıştım ve ilk günden arkadaş grubu bile kurmuştuk kendi aramızda